Į biblioteką mažieji užsuka ne tik knygų | KaunoDiena.lt

Į BIBLIOTEKĄ MAŽIEJI UŽSUKA NE TIK KNYGŲ

Nuo karščio vaikai gali slėptis ne tik namuose ar kieme esančiame pavėsyje, bet ir Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos rengiamoje filmukų savaitėje.

Nuo karščio vaikai gali slėptis ne tik namuose ar kieme esančiame pavėsyje, bet ir Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos rengiamoje filmukų savaitėje.

Atostogų metu rengiama animacinių filmų savaitė ir šiais metais sulaukia vaikų dėmesio. Užėję į biblioteką ir pamatę projektorių, vaikai pradeda prašyti įjungti vieną ar kitą animacinį filmą. Vaikų skyriuje dirbanti bibliotekininkė teigia, kad vaikų antplūdžio nesulaukia, bet prie ekrano pasilieka nuo vieno iki penkių mažųjų.

"Daugiausia sulaukiame pradinių klasių moksleivių. Užėję pasiimti knygų vasaros skaitiniams, jie užsižaidžia ir pasilieka", – pastebėjo bibliotekos darbuotoja.

Į biblioteką su savo mažąja atžala užsukusi mama teigė, kad nors ir tikėjosi sutikti daugiau žmonių, tokia iniciatyva džiaugiasi. "Vasarą vyksta daug užsiėmimų vaikams. Smagu, kad ir biblioteka pasiūlo kažką nauja", – sakė ji.

Animacinių filmų sąrašas papildomas beveik kiekvieną mėnesį ir norimus žiūrėti vaikai išsirenka patys.

GALERIJA

  • Į biblioteką mažieji užsuka ne tik knygų
Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mama

zurnalistai, parenkite reportaza apie bibliotekos silainiu skyriu. labai nudziugau atradusi ji - super erdve vaikams: zaidimai, ivairiausios naujos knygeles, piesimas, karpymas, lipdymas, kryziazodziu sprendimas ir t.t. be to, tiesiog nuostabi moteris, dirbanti su vaikais - labai kantri, maloni, kruopsti, nuosirdi! maloniai stebejausi kaip ji sugeba dirbti su vaikais! ne kiekviename mokamame burelyje tokia surasi. o teveliai tuo metu, kol vaikai uzsieme, gali patys paskaityti ivairius zurnalus ar ramiai panarsyti internete cia pat, vietoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS