Kauno rašytojams toliau vadovaus G. Jankus | KaunoDiena.lt

KAUNO RAŠYTOJAMS TOLIAU VADOVAUS G. JANKUS

  • 11

Kauno menininkų namuose įvyko ataskaitinis-rinkiminis Lietuvos rašytojų sąjungos Kauno skyriaus susirinkimas.

Rašytojai išklausė ir teigiamai įvertino skyriaus vadovo Gedimino Jankaus ataskaitinį pranešimą apie pastarųjų ketverių metų nuveiktus darbus ir rūpesčius, skyriaus narių kūrybinius pasiekimus, iškilusias ir spręstinas problemas.

Pasak G. Jankaus, ši kadencija buvo gana sudėtinga dėl kelių svarbių iššūkių – pandemijos, karantino ir prasidėjusio Kauno menininkų namų  kapitalinio remonto. Tačiau pirmininko pagrindinis prioritetas buvo ir liko skyriaus narių kūrybos sklaida, naujų knygų pristatymai, autoriniai vakarai.

Skyriaus pirmininkui talkinusios tarybos ataskaitą perskaitė tarybos narys Gvidas Latakas, kuri taip pat buvo patvirtinta. Po diskusijų ir išsakytų nuomonių dėl skyriaus veiklos ir spręstinų problemų buvo keliami kandidatai į skyriaus pirmininkus ir tarybą.

Dėl Lietuvos rašytojų sąjungos Kauno skyriaus pirmininko posto varžėsi prozininkas, dramaturgas G. Jankus ir poetas, prozininkas Donaldas Kajokas. Balsų dauguma išrinktas G. Jankus. Jis vadovaus skyriui antrą kadenciją.

Į Lietuvos rašytojų sąjungos Kauno skyriaus tarybą išrinkti rašytojai Erika Drungytė, Aldona Ruseckaitė, Dovilė Zelčiūtė, G. Latakas, Viktoras Rudžianskas, Tomas Vyšniauskas, jai vadovaus pirmininkas G. Jankus.

GALERIJA

  • Kauno rašytojams toliau vadovaus G. Jankus
I. Bagdonės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Bobutė

Audronė Jankuvienė, Kauno savivaldybės tarybos narė. Visai simpatiška

antanas

Iš nuotraukos tai labai susireikšminęs diedukas po LGBT vėliava. Įdomu kaip atrodo jo bobutė, jeigu tokią turi?

Anonimas

As RASYTOJAS ir as dedu dideli kulturinga B.Y.B.I ant tu vadovu . Man nereikia jokio pi.de.ro G.Jankaus ir nei kito kokio isgamos. vadovo. Priviso kurwu isgamu kad net nusispjauti nera kur , vis pataikysi ant kokio pasislepusio sutraukos vadovo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS