Kino teatre „Romuva“ – apie meilę ir tarpukarį | KaunoDiena.lt

KINO TEATRE „ROMUVA“ – APIE MEILĘ IR TARPUKARĮ

  • 1

Šį šeštadienį, vasario 15 d., 18 val. kino teatre „Romuva" skambės svaiginančios melodijos apie meilę moteriai ir tėvynei. Šventinėje tarpukario šlagerių programoje „Pasivaikščiojimas su D. Dolskiu ir A. Šabaniausku" dainuos Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas, gros pučiamųjų sekstetas „Brass Bravo".

L. Mikalausko ir E. Bavikino – jaunų, talentingų ir jau spėjusių publikos meilę bei pripažinimą pelnyti atlikėjų – idėja išties nepaprasta. Jų parengtoje programoje puikiai dera nostalgiškasis tarpukaris, šmaikštūs to meto nutikimai, teatrališka atmosfera, dainos apie meilę ir jos žavesį karo metu.

„Pučiamųjų seksteto atliekamos melodijos leis pasijusti kaip tikrame parade. Skambant puikiai žinomoms melodijoms – „Onyte, einam su manim pašokti", „Armonika", „Sudiev, sudiev", „Kariškas vaizdelis", „Palangos jūroj", „Paskutinį sekmadienį" ir daug kitų iki skausmo pažįstamų, bet vis nesiliaujančių širdį džiugint dainų – suprasime, jog yra dalykų, kurie niekada nesensta", – sakė koncerto organizatoriai.

„Ši programa – viena iš mūsų visų laikų mėgstamiausių. Tai puiki dovana tiems, kurie neabejingi muzikai, meilei ir Kaunui. Pažadame įspūdingą vakarą, nes viską darome iš širdies", - teigė vienas iš programos rengėjų, operos solistas L. Mikalauskas.

Bilietų kainos – 25, 30, 40 Lt. Senjorams ir studentams – 20 Lt. Bilietai parduodami kino teatro kasoje nuo trečiadienio iki sekmadienio kasos darbo laiku arba platinami internetu www.bilietupasaulis.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

cha

... apie meilę ir tarpukojį :))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS