Muzikinio teatro balkone – žavingųjų solistų duetas | KaunoDiena.lt

MUZIKINIO TEATRO BALKONE – ŽAVINGŲJŲ SOLISTŲ DUETAS

  • 1

Kauno valstybinis muzikinis teatras (KVMT) nesiliauja lepinęs kauniečius ir šią savaitę pakvies į jau penktąjį "Muzikinio balkono" koncertą.

Tradiciškai, ketvirtadienį, tradicinėje vietoje – improvizuota scena virtusiame istorinio pastato balkone pasirodys žavieji teatro solistai Kristina Siurbytė ir Žanas Voronovas.

Charizmatiškieji atlikėjai teatro mėgėjams puikiai pažįstami. Nuo pat 2002-ųjų KVMT teatre dirbanti K.Siurbytė vaidina populiariausiuose teatro pastatymuose. Jos soprano balsu kalbėjo Amneris "Aidoje", Žermena "Kornevilio varpuose", Ema Karu miuzikle "Džekilas ir Haidas", Mersedesa "Grafe Montekriste" ir kt. Abejingų nepalieka ir Ž.Voronovo pasirodymas teatro scenoje. Be puikaus tenoro balso solistas pasižymi ir įtaigia vaidyba, gebėjimu savitų spalvų suteikti net ir ne pirmojo plano personažams.

Šįkart K.Siurbytei ir Ž.Voronovui talkins styginių kvartetas "TAIP".

Vakaro koncerte Teatro kiemelyje skambės žinomi kūriniai iš operečių, miuziklų. Programą papildys ir keletas populiarių lietuviškų šlagerių.

"TAIP" – naujai susibūręs kolektyvas, nors visi muzikantai orkestre kartu groja daugiau nei dešimt metų. Meilė muzikai ir noras atrasti įvairesnių muzikavimo formų paskatino Juditą Radomskienę (pirmas smuikas), Aušrą Gedvilienę (antras smuikas), Darių Vasiliauską (altas) ir Snieguolę Mikalauskienę (violončelė) susiburti į kvartetą. Jų repertuare galima rasti įvairios stilistikos: nuo baroko iki klasikos aranžuočių ir šiuolaikinių populiariųjų dainų.

Bendras muzikavimas su solistais kvartetui yra nauja patirtis, tad šiai programai teko papildyti ir ansamblio sudėtį – prie kvarteto prisijungė kontrabosininkas Nerijus Šatinskas, kadangi didžiausio smuiko parama, atliekant operetinės muzikos aranžuotes, ypač svarbi.


Kas? Koncertas "Muzikinis balkonas".

Kur? Kauno valstybinio muzikinio teatro prieigose.

Kada? Liepos 23 d. 18 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ačiū Mieliejii Solistai,

kad mums pensininkams, šiais koncertais praskaidrinate mintis ,sielą ir liūdną vargingą gyvenimą,nes nusipirkti bilietą į muzikinio teatro koncertą, seniai tapo misija - NEĮMANOMA . Dar kartą nuoširdžiai Jums dėkoju ir prašau tęsti šią gražią tradiciją visą vasarą . Jums Mielieji Solistai ,linkiu stiprios sveikatos ,gerų repertuarų ir gero atlygio už koncertus . Mes miestiečiai jaučiamės labai pamaloninti šiais koncertais ir labai dėkingi esame administracijai .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS