Garliavoje skambėjo ypatingas šventinis koncertas „Ąžuolais vainikuota mano Lietuva“ | KaunoDiena.lt

GARLIAVOJE SKAMBĖJO YPATINGAS ŠVENTINIS KONCERTAS „ĄŽUOLAIS VAINIKUOTA MANO LIETUVA“

  • 3

Švenčiant 34-ąsias Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos metines, Garliavos sporto ir kultūros centre nuskambėjo ypatingas šventinis koncertas „Ąžuolais vainikuota mano Lietuva“.

„Kovo 11-oji įkvepia su viltimi žvelgti į ateitį ir tęsti pradėtus darbus, kad Lietuva būtų dar gražesnė, jautresnė ir turtingesnė. Kartu su laisve skleiskime ir tikėjimą, kad gyvename pasaulyje, kuriame klesti kūryba, bendradarbiavimas, solidarumas ir nėra vietos neapykantai. Tegyvuoja laisvė!“ – susirinkusius pasveikino Kauno rajono savivaldybės vicemerė Raminta Popovienė.

Išskirtinius pasirodymus svečiams dovanojo Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“, solistai Marija Arutiunova ir Andrius Apšega, Kauno kultūros centro neoklasikinio šokio teatras „Releve“, šokių studija „Time to Show“ ir Garliavos kultūros centro vyresniųjų liaudiškų šokių kolektyvas „Ąžuolas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Baisu

Garliavos savivaldybė parkinga pastatykit, jau užkniso jusų sventės aplinkui visi kiemai gatvės užgrūstos mašinom per tuos renginius!!!!!!

vyras kaip ąžuolas

džiaugias lit ovcy. Rusas mirtinai užsijuoktų. Rusiškai tai buko kvailio simbolis.

re

gaila Giedriaus nebuvo...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS