Vaikų edukaciniame pramogų centre „CurioCity“ – naujos paslaugos | KaunoDiena.lt

VAIKŲ EDUKACINIAME PRAMOGŲ CENTRE „CURIOCITY“ – NAUJOS PASLAUGOS

  • 1

Lietuvos Respublikos Vyriausybei švelninant karantino ribojimus, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ veiklą atnaujino laisvalaikio ir pramogų erdvės – boulingo ir biliardo centras, kontaktinis zoologijos sodas „Zoopark“ ir vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“, kuris kviečia visus ne tik apsilankyti, švęsti gimtadienius, bet ir sudalyvauti edukacinėse vaikų vasaros stovyklose.

„Šie metai tikrai ypatingi, nes vasara pasitikome dar karantine, tačiau nepaisant to džiaugiamės, jog atšilus orams lankytojus į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ galime pakviesti ne tik įsigyti būtiniausių prekių ar drabužių, bet ir smagiai praleisti laiką restoranuose ir kavinėse, aktyviai pramogauti ir net stovyklauti“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

PLC „Mega“ pramogų ir laisvalaikio erdvėje duris atvėrė miestas smalsiems vaikams „CurioCity“, kontaktinis zoologijos sodas „Zoopark“ bei boulingo ir biliardo namai „Strike House“, o kiek anksčiau veiklą atnaujino ir sporto bei sveikatingumo centras „VS-Fitness“.

„Džiaugiamės galėdami pakviesti vaikus ir tėvelius apsilankyti ne tik kelioms valandoms, bet ir stovyklauti net trijose skirtingose dienos stovyklose, kurių trukmė – nuo vienos iki penkių dienų. Vaikai čia ne tik linksmai praleis laiką, bet ir išbandys save skirtingose profesijose, eksperimentuos „Smalsumo laboratorijoje“ ir kulinarijos studijoje, dalyvaus muzikinėse ir vaidybinėse improvizacijose, susipažins su viso pasaulio žemynais bei skirtingomis kultūromis“, – sako edukacinio centro „CurioCity“ vadovė Neringa Žibaitė.

Nuo dabar iki pat vasaros pabaigos „CurioCity“ vaikai galės apsilankyti net trijose dienos stovyklose: „Miesto herojų“ stovykloje vaikai įsijaus į skirtingas profesijas, dalyvaus aukštalipių pratybose, pirmosios pagalbos mokymuose, projektuos savo miestą, narplios sudėtingas detektyvines situacijas ir taps tikrais virtuvės šefais; „Pasaulio atradėjų“ stovykloje jaunieji tyrinėtojai leisis į kelionę per pasaulio žemynus, kur susipažins su skirtingomis kultūromis, jų papročiais, tradiciniais žaidimais ir didžiausiais pasaulio atradimais; „Jaunųjų lyderių“ stovykloje „Žaidžiu – žinau!“ pasitelkiant edukacinius žaidimus bus ugdomos tikrų lyderių kompetencijos – vaikai supras kam uždirbami ir kaip išleidžiami pinigai, dalyvaus įvairiose improvizacijose, atliks mokslinius eksperimentus, o savo uždirbtus pinigus realizuos smagiame aukcione.

Vaikai čia ne tik linksmai praleis laiką, bet ir išbandys save skirtingose profesijose.

„Nuolat tobuliname savo teikiamų paslaugų kokybę bei tikslingai, atsižvelgdami į lankytojų poreikius, plečiame jų asortimentą, taigi atnaujinus vaikų edukacinio centro veiklą – pristatome naują budinčios auklės paslaugą. Tėveliai už papildomą mokestį savo atžalas galės palikti mūsų specialistų priežiūrai. Manome, kad ši paslauga tikrai pagelbės daugeliui šeimų, juolab, kad šiuo metu vaikų ugdymo įstaigose ir darbovietėse vyksta pereinamasis periodas iš karantino laikotarpio“, – sako N. Žibaitė.

PLC „Mega“ veikia beveik visos prekybos ir laisvalaikio erdvės. Pramogų ir laisvalaikio erdvėje durų neatvėrė tik kino centras „Cinamon“, kuris atsinaujinęs lankytojus planuoja pasitikti mėnesio pabaigoje.

GALERIJA

  • Vaikų edukaciniame pramogų centre „CurioCity“ – naujos paslaugos
„Megos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Lietuviai savo Vaikų į svetimžemių žodžiais pavadintas 'atrakcijas' (sielos spąstus) NEVEDA!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS