Vieninteliam koncertui „Žalgirio“ arenoje atgimsta grupė „Karališka erdvė“ | KaunoDiena.lt

VIENINTELIAM KONCERTUI „ŽALGIRIO“ ARENOJE ATGIMSTA GRUPĖ „KARALIŠKA ERDVĖ“

  • 7

Gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje savo vienintelį koncertą šalyje surengs legendinė Lietuvos šokių muzikos grupė „Karališka erdvė“. Tai grupė, kurios dainos įrašytos į Lietuvos populiariosios muzikos istoriją – „Karalių paslaptys (Iš lėto leidžiasi saulė)“, „Diskoteka“, „Atostogos“, „Šokių karštligė (Aš noriu šokt)“ ir daugelis kitų. Lietuviškos šokių muzikos pradininkė „Karališka erdvė“ jau prieš ketvirtį amžiaus žavėjo savo muzikiniu unikalumu, kuriame derino house, eurodance, breakbeat, happy hardcore ir kitus to meto madingus muzikos žanrų elementus. Pastaruoju metu grupės kūryba patiria tikrą atgimimą ir didžiulę pakilimo bangą – šiuolaikinėse interneto muzikos platformose „Karališkos erdvės” dainos renka milijonus perklausų ir jau tapo vienomis populiariausių Lietuvoje.

Išskirtinis ir vienintelis grupės šou „Žalgirio“ arenoje taps tikra staigmena ne tik visiems ištikimiems „Karališkos erdvės“ gerbėjams, bet ir jaunajai kartai, atradusiai ir pamėgusiai grupės kūrybą. Koncertui bus kuriama įspūdinga scenografija, dalyvaus specialiai projektui suburta šokėjų grupė, o programoje skambės visi geriausi ir naujai aranžuoti grupės kūriniai. Tad neverta abejoti, jog didžiausias metų lietuviškos šokių muzikos vakarėlis įvyks būtent gruodžio 7 d. Kaune, gyvai skambant legendiniams grupės superhitams „Iš lėto leidžiasi saulė“, „Diskoteka“, „Aš noriu šokt“ ir daugybei kitų!

Grupė „Karališka Erdvė“ susikūrė 90-ųjų viduryje ir iškart atkreipė į save dėmesį dėl savo išskirtinio skambesio ir ryškaus sceninio įvaizdžio. 1995 metais buvo išleistas debiutinis albumas „Serbentėlė“, toliau sekė dar keturi, vienas už kitą sėkmingesni albumai – „Šoki su manim“, „Du tūkstančiai ir viena naktis“, „Debesėliai“ ir „Aistra“. Grupė nuolat eksperimentavo su muzikos stiliais, peržengdama tradicines to meto popmuzikos žanro ribas, o jos dainos išsiskyrė melodijų motyvais, pulsavo energija ir ritmu. 

Per savo gyvavimo 10-metį grupė aktyviai koncertavo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Šiandien „Karališkos erdvės“ dainos tapo neatskiriama didžiausių muzikinių šou ir populiariausių atlikėjų koncertų repertuaro dalimi. Pilnos krepšinio arenos bei futbolo aikštės kyla nuskambėjus „Iš lėto leidžiasi saulė”, ši daina net yra tapusi neoficialiu kai kurių sporto klubų ir jų fanų himnu. Tai ne tik vienas populiariausių visų laikų Lietuvos šokių muzikos kūrinių, bet ir tikras įkvėpimo šaltinis šokių muzikos kūrėjams ir didžėjams.

Organizatorių nuotr.

Daug metų grupės nariai net nesvarstė galimybės grįžti į sceną – jiems pilnai užteko su džiugesiu iš šono stebėti „Karališkos erdvės“ dainų gyvenimą šiuolaikiniame Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulyje. Tačiau pastaraisiais metais dėmesys ir spaudimas vėl pasirodyti gyvai tapo toks didelis, kad gerus pora metų dvejoję grupės nariai vis dėl to priėmė sprendimą surengti vienintelį pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Grupės koncertinių pasirodymų video:

Koncertas vyks gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Išankstinė prekyba Medusa.lt naujienlaiškio prenumeratoriams – nuo kovo 21 d. 9 val.

Vieša prekyba bilietais – nuo kovo 25 d. 9 val.

Bilietus platina www.medusa.lt.

GALERIJA

  • Vieninteliam koncertui „Žalgirio“ arenoje atgimsta grupė „Karališka erdvė“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nee

Nenorim šešėliu valdovo

yhahaaa

dabar vestuviniai ansambliuksciai renka pilnas arenas

melomanas

Na , užlipo ant scenos ir pagal ,,bumčiką'' atliko rytinės mankštos ritualą ... :) na , tikrai ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS