„Žalgirio“ ambasadoje Kaune – žalgirietiški protmūšiai | KaunoDiena.lt

„ŽALGIRIO“ AMBASADOJE KAUNE – ŽALGIRIETIŠKI PROTMŪŠIAI

Šį penktadienį „Kalnapilio“ bare „Žalgirio“ arenoje – tiesioginė transliacija iš Krasnodaro, kur žalgiriečiai susitiks su „Lokomotiv-Kuban“ krepšininkais. Nuo šiol Eurolygos išvykos rungtynių stebėjimas „Žalgirio“ ambasadoje Kaune įgaus ir dar daugiau spalvų – visi susirinkusieji galės dalyvauti interaktyviuose „Žalgirio“ protų mūšiuose.

Kauno „Žalgirio“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ rungtynės penktadienį prasidės 18 val., bet krepšinio gerbėjai „Žalgirio“ ambasadoje yra laukiami jau anksčiau. Kaip visada, „Žalgirio“ arenoje aistruolius pasitiks vakaro vedėjas. Susirinkusieji išgirs krepšinio ekspertų ir į Rusiją neišvykusių žalgiriečių komentarus, kurie bus tiesiogiai transliuojami ir Žalgiris TV žiūrovams.

Po rungtynių Lietuvos čempionų gerbėjai taip pat galės įrodyti savo žinias apie krepšinį bei „Žalgirį“. Lietuvoje vis populiarėjantys protų mūšių žaidimai žengs ir į „Žalgirio“ ambasadą. Aistruolių lauks mini „Žalgirio“ mūšis, galimybė pademonstruoti savo žinias bei puiki proga laimėti „Žalgirio“ prizų.

„Žalgirio“ ambasada – tai vieta, kurioje būriuojasi žaliai balti. Čia kartu stebimos rungtynės, dalijamasi mintimis apie „Žalgirį“, čia renkasi krepšinio bendraminčiai. „Žalgirio“ ambasados įsikūrusios įvairiuose Lietuvos miestuose, taip pat Airijoje bei Didžiojoje Britanijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS