Botanikos sode prasideda tradicinė pavasario mugė | KaunoDiena.lt

BOTANIKOS SODE PRASIDEDA TRADICINĖ PAVASARIO MUGĖ

  • 4

Vilniaus universiteto (VU) Botanikos sode penktadienį prasideda tradicinė pavasario mugė „Lietuvos žiedai“, vyksianti visą savaitgalį.

„Džiaugiamės, kad pavyksta suburti net kelis šimtus dalyvių iš visos Lietuvos ir išlaikyti kasmetines tradicijas“, – teigė mugės organizatorė Regina Juodkaitė.

Ji sakė besitikinti, kad mugė padės plėsti dekoratyvinių augalų auginimo verslą, Lietuvoje pagausės gražesnių želdynų, plėsis dekoratyvinių augalų asortimentas.

Mugėje bus galima įsigyti įvairių daigų – vienmečių ir daugiamečių gėlių, daržovių, prieskonių, taip pat bus prekiaujama įvairiais vaismedžiais, vaiskrūmiais, dekoratyviniais medžiais.

Lankytojai turės galimybę ir sužinoti, kaip auginti, prižiūrėti ir puoselėti augalus.

Mugės metu taip pat bus galimybė įsigytų įvairių amatų dirbinių iš keramikos, akmens ar metalo

„Lietuvos žiedai“ vyksta jau 49-ąjį kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Dalia

Mūsų gimnazija turėjo edukaciją Kauno Botanikos sode. Ji buvo pravesta labai gražiai ir įdomiai. Bet kainos moksleiviams : už edukaciją -5 eurai, už įėjimą į Botamikos sodą -2 eurai. Taigi tėvai paklojo 7 eurus. Na ir Lietuvėlė.. Kartais atrodo, kad mes žmonės jau tapome milijonieriais. Man mokytojai gėda pažiūrėti tėvams į akis, kur tik eini su vaikais , visur baisios kainos.

Neverk

Jei važinėji po europos sodus, tai pinigų turi. Gali bilietą už pusę kainos nusipirkti

gerai butu

kad Kauno botanikos sode atpigintu bilietus pensininkams, nes kitose europos salyse pensininkai ileidziami nemokamai, matyt musu pensininkai yra patys turtingiausiai is visos Europos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS