Byrantys „Bokšto“ stiklai primena statytojų broką | KaunoDiena.lt

BYRANTYS „BOKŠTO“ STIKLAI PRIMENA STATYTOJŲ BROKĄ

  • 9

Trečiadienį miesto centre esančių praeivių ir pastate, vadinamu „Bokštas“ dirbančių žmonių ramybę sudrumstė dūžtančių stiklų garsas. Be išorinio trikdžio subyrėjusi viena stiklinė sekcija priminė prieš dešimtmetį iškilusio pastato statytojų broką.

Išgirdę dūžtančius stiklus pažiūrėti kas įvyko I.Kanto ir Kęstučio g. kampe esančio stiklinio pastato pirmame aukšte susirinko gausus būrys žmonių.

„Pirma mintis – kažkas rėžėsi į vitriną ar specialiai išdaužė stiklą“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė „Bokšte“ dirbanti ir į įvykio vietą atskubėjusi Aušra.

Tačiau geriausiai šį atsitikimą matę liudininkai teigia, kad stiklas subyrėjo savaime.

„Visi pašokome iš išgąsčio. Pakilę nuo kėdžių pamatėme krūvą stiklų. Tikrai niekas stiklo neužkliudė. Galima buvo tikėtis panašaus atvejo, nes nuo stipresnio vėjo šios vitrinos nuolat juda“, – pasakojo iškart už subyrėjusios stiklinės sienos dirbanti Viktorija.

Laimė, pro šalį tuo metu nėjo žmonės ir pavyko išvengti baisesnių pasekmių.

Šis įvykis verčia prisiminti dar 2013-aisiais „Kauno dienoje“ aprašytą istoriją apie „Bokšto“ statytojų – bendrovės „Panevėžio statybos trestas“ – nekokybiškai atliktus darbus ir statybininkų paliktus defektus. Statant pastatą panevėžiečiams buvo nustatyti ne įprastai tokios rūšies darbams keliami, o didesni kokybės reikalavimai. Statybų kompanija su užduotimi nepajėgė susitvarkyti.

GALERIJA

  • Byrantys „Bokšto“ stiklai primena statytojų broką
  • Byrantys „Bokšto“ stiklai primena statytojų broką
  • Byrantys „Bokšto“ stiklai primena statytojų broką
  • Byrantys „Bokšto“ stiklai primena statytojų broką
Laimio Steponavičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

KAIMYNAS

jau seniai matesi kad stiklas subires Ten greitai visas pirmas aukstas gali subiret As tai bijociau ten dirbti ir gyventi kol nepatikrino specialistai ir nedave atsakimo

Susinervotas

Natkevičius susinervojo.

verslynykai

tai jusu brokas ,nes mokat mazai ,o norit aukstos kokybes, kokybe kainuoja ponai verslynykai, nieko tuoj dar haholu darbo kokybe pajusit .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS