Dienos socialinės globos centras veikia jau devynerius metus | KaunoDiena.lt

DIENOS SOCIALINĖS GLOBOS CENTRAS VEIKIA JAU DEVYNERIUS METUS

  • 1

Vasario 2-oji Kauno rajono socialinių paslaugų centre (KRSPC) ypatinga diena – dienos socialinės globos centras šventė devintąjį gimtadienį.

Dienos socialinės globos centras skirtas Kauno rajone gyvenantiems neįgaliems vaikams nuo 7 iki 18 metų ir jų šeimoms. Centre siekiama padėti šeimoms, auginančioms specialiųjų poreikių vaikus, atrasti savo stiprybes, peržengti negalios ribas, atskleisti savo gebėjimus ir jais dalytis su aplinka.

Mažųjų jau nuo ryto laukė daug staigmenų ir linksmybių. „Šių metų gimtadienio tema – kaubojai. Darbuotojai kartu su auklėtiniais gamino įvairias dekoracijas, taip centras vienai dienai tapo kaubojų miesteliu. Darbuotojai vaikams paruošė daug žaidimų, jie mokėsi linijinių šokių, netrūko ir saldžių dovanų“, – pasakojo KRSPC direktoriaus pavaduotoja socialiniams reikalams Kristina Stanislovaitienė.

Pasveikinti mažųjų į centrą užsuko ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas ir vicemerė Raminta Popovienė. Savivaldybės vadovai vaikams linkėjo smagios dienos, įdomių įspūdžių ir atvežė jiems dovanų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Kauno rajono meras-- puikus vadovas. SEKMES zmonems!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS