Eurolygos karštinė Kaune: kvies palaikyti „Žalgirį“ prie didžiulio ekrano | KaunoDiena.lt

EUROLYGOS KARŠTINĖ KAUNE: KVIES PALAIKYTI „ŽALGIRĮ“ PRIE DIDŽIULIO EKRANO

  • 1

Po ketverių metų pertraukos tarp aštuonių stipriausių Europos krepšinio klubų prasibrovęs Kauno „Žalgiris“ bent kartą atkrintamųjų rungtynes gegužės 3-iosios vakarą sužais ir namuose. Kadangi bilietai buvo išgraibstyti kone akimirksniu, žaliai baltų pasirodymą Eurolygos ketvirtfinalyje prieš Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barceloną“ aistruoliai vieningai stebės ne tik arenoje, bet ir priešais didžiulį ekraną šalia Soboro.

„Sėkmingas „Žalgirio“ pasirodymas šiame sezone nepalieka abejingų. Ne veltui Kaunas padarė viską, kad lemiamos Eurolygos kovos šiemet įvyktų mūsų mieste. Privalome palaikyti savo komandą kaip galėdami garsiau, todėl gegužės 3 dieną visus pakviesime susirinkti prie didžiulio ekrano Nepriklausomybės aikštėje. Jei prireiks, pakartosime tą patį ir gegužės 5-ąją. Tegul tai tampa simboline įžanga prieš artėjantį finalo ketvertą“, – sakė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Matant, kokį didelį ažiotažą sukėlė artėjanti „Žalgirio“ akistata su „Barcelona“ ir jau pirmąją dieną prekyboje nebelikus bilietų į areną, Kauno miesto savivaldybė kviečia stebėti trečiąsias serijos rungtynes po atviru dangumi.

Jau nuspręsta didelių matmenų LED ekraną įrengti šalia Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios. Nepriklausomybės aikštė prie vadinamojo Soboro tampa tradicine krepšinio aistruolių susibūrimo vieta stebint svarbiausius krepšinio mačus.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Svarstoma ir dėl antros galimos vietos ekranui įrengti.

Pirmas dvi ketvirtfinalio rungtynes „Žalgiris“ sužais išvykoje balandžio 26 ir 28 dienomis. Trečiosios numatytos gegužės 3 d. Kaune.

Tegul tai tampa simboline įžanga prieš artėjantį finalo ketvertą.

Jeigu serijoje iki trijų pergalių prireiks ketvirtojo susitikimo, jis Nemuno saloje vyktų gegužės 5 d. Penktų rungtynių Barselonoje data numatyta gegužės 9 d.

Į Eurolygos ketvirtfinalį patekęs „Žalgiris“ kovos dėl galimybės rungtyniauti finalo ketverte. Gegužės 19–21 dienomis pirmą kartą istorijoje pusfinalių ir finalų kovos vyks Kaune, „Žalgirio“ arenoje.

GALERIJA

  • Eurolygos karštinė Kaune: kvies palaikyti „Žalgirį“ prie didžiulio ekrano
Kauno m. savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algirdas

Prie Nemuno amfiteatre reikia ekrano juk daug vietos zmones butu labai laimingi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS