Fejerverkų šou šiąnakt nebus ir Kaune: taip nuspręsta dėl rūko | KaunoDiena.lt

FEJERVERKŲ ŠOU ŠIĄNAKT NEBUS IR KAUNE: TAIP NUSPRĘSTA DĖL RŪKO

  • 20

Anksčiau buvo skelbta, kad Kaunas neorganizuos masinio naujametinio renginio, bet vidurnaktį į dangų šaus fejerverkų salvės. Jas planuota paleisti iš septynių miesto vietų.

Paskutinės metų dienos popietę fejerverkus nuspręsta atšaukti.

„Įvertinus oro sąlygas ir Kaune tvyrantį didelį rūką, ką tik priimtas sprendimas Naujųjų metų naktį į orą neleisti fejerverkų. Jie nupirkti, tačiau per rūką nesimatys jų grožio“, – kalbėjo mero patarėjas Tomas Jarusevičius.

Jis tikino, kad kauniečiai fejerverkus tikrai išvys, tik ne šį kartą. „Kitąmet tikrai bus daug progų, kada juos galėsime pamatyti, norisi išlaukti progos, kada fejerverkai bus matomi gražiausiomis spalvomis ir miestiečiai jais galės pasidžiaugti“, – pridūrė T. Jarusevičius.

Kai kurie kiti miestai pranešė, kad naujametinių fejerverkų neorganizuos aplinkosauginiais ir gyvūnų gerovės sumetimais.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

ALGIS

Mano nuomone triukšmo buvo daugiau nei pernai , šunelis nežinojo kur dėtis .

Na ir kas

kad Matjosaicio chebra neleido fejerverku,bet ju buvo ir gana daug. Zmones patys leido juos ,buvo labai grazu,ypas Vilijampoleje,nieko jie cia nepagasdino,aciu vilijampolieciams

na

kaip bus juk pagal PIŠ viską drausti, bausti, neleisti, uždaryti...tik sapne prisiminsim kaip gyvenom...visus sučiupuos, net šunis ir kates ir bus nei krust...ateina baisūs laikai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS