Įrengė naujus keleivių paviljonus | KaunoDiena.lt

ĮRENGĖ NAUJUS KELEIVIŲ PAVILJONUS

  • 15

Kauno rajono vežėjai, bendradarbiaudami su Kauno rajono savivaldybe,  įrengė du naujus keleivių laukimo paviljonus.

Vienas jų – Vilkijos apylinkių seniūnijoje, stotelėje „Jaučiakių kryžkelė“, kitas – Domeikavos seniūnijoje, stotelėje „Pakalnės gatvė“.

Kauno rajono savivaldybės Kelių ir transporto skyrius informavo, kad artimiausiu metu bus įrengtas keleivių laukimo paviljonas Užliedžių seniūnijoje, prie Ledos kapinių.

GALERIJA

  • Įrengė naujus keleivių paviljonus
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Kauno mieste

niekam nerupi keleivis.Romainiuose ties nauja RIMI parduotuve pastate nauja sustojima autobuso pries menesi,bet joje autobusai nestoja,mat vairuotojams taip neisakyta.Isakyta stoti kiekvienoje esancioje stoteleje,bet kai niekas nelipa,arba niekas nelaukia tai vairuotojas paspaudo migtuksa ir stoti nereikia.Jei net keli zmones nori islipti patogioje moderniai irengtoje stoteleje, jis jau negali.Gyvena is musu pinigu tiek valdzia,tiek transporto imone, bet musu nei kiek negerbia,kad mes jiems mokam,ne tik uz kelione /mokedami mokescius - uz vaiku moksla,gydyma ir t.t.islaikydami valdzios institucijas.negauname atitinkamo ir pareigos supratimo - dirbti zmonems./

pagalvok tik...

pastate dvi,o kur dar visas kitas rajonas?pav. link Ringaudu? tenka slapti!!!

Taigi

Kauno rajono stotelės ir patogios ir dailios, o jau Kauno miesto tai baisu - su geležiniais suolais ir didžiausiais plyšiais, matyt, kad keleivius geriau skersvėjai pratrauktų, o ir išvaizdos negražios. Kauno mere - gėda - greičiau tvarkykit tas baisuoklės,bent plyšius užtaisyti ir suolus medinius įdėti. Geras stoteles keitė netikusiomis, įdomu, kiek mokesčių mokėtojų pinigų išleista?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS