Netikras pavojus: ugniagesiai į Laisvės alėją iškviesti dėl dulkių | KaunoDiena.lt

NETIKRAS PAVOJUS: UGNIAGESIAI Į LAISVĖS ALĖJĄ IŠKVIESTI DĖL DULKIŲ

  • 6

Antradienį praeiviai Laisvės alėjoje, šalia Įgulos bažnyčios, iš vieno namo laiptinės pastebėjo neva besiveržiančius dūmus. Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai.

Jiems atvykus, paaiškėjo, kad tai ne dūmai, o dulkių kamuoliai. Jie susidarė atliekant remonto darbus laiptinėje.

Po netikro pavojaus ugniagesiai atkreipė dėmesį į blokus, kurie užstoja įvažiavimą į Laisvės alėją. Prie kai kurių namų privažiuoti neįmanoma.

Tačiau Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nuramino: "Prie Soboro galima privažiuoti iš Gedimino gatvės, todėl didelės problemos nėra. Blokai pastatyti, nes vyksta baigiamieji Laisvės alėjos tvarkymo darbai. Kol jie nebus baigti, nebus nuimti ir blokai", – portalui kauno.diena.lt sakė jis.


 

GALERIJA

  • Netikras pavojus: ugniagesiai į Laisvės alėją iškviesti dėl dulkių
  • Netikras pavojus: ugniagesiai į Laisvės alėją iškviesti dėl dulkių
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

dar kart isitikinom kad valstybės tarnyboje dirba loxai . O straipsnio pavadinimą reiktu pakeisti : kitoks pavojus : sveikatai kenksmingos dulkės išryškino valstybės tarnautojų neveiklumą

...

Na, tai paaiškinkit 'atbėgėliams' kaip jiems su furomis į tą 'Laisvę' įvažiuot...

Kestas

Ir dar: o jei tos 3-ys gaisrinės maš. būtų privažiavę pačia Laisvės al. ir per pačią aikštę su jos parketinėmis plytelėmis ,,baigiamieji Laisvės alėjos tvarkymo darbai'' ar nebūtų dar kokiam mėnesiui prasitęsę ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS