Kaune už 4 mln. eurų atnaujintas muitinės įstaigų pastatas | KaunoDiena.lt

KAUNE UŽ 4 MLN. EURŲ ATNAUJINTAS MUITINĖS ĮSTAIGŲ PASTATAS

  • 14

Turto bankas užbaigė Kauno teritorinės muitinės ir Muitinės departamento pastato modernizavimo darbus. Iki tol buvęs žemiausios energinės klasės pastatas pasiekė A klasę, o galutinės energijos sąnaudos nuo šiol mažės apie 65 proc.

„Statinys tapo ne tik ekonomiškas, bet ir šiuolaikiškas, patogus čia dirbantiems ir besilankantiems žmonėms, pritaikytas individualių poreikių turintiems asmenims, įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės, saulės jėgainė ant stogo – tai papildoma vertė mūsų klientams, kurią kuriame įgyvendindami panašius projektus visoje šalyje“, – pranešime spaudai cituojamas laikinasis Turto banko vadovas Ernestas Česokas.

Anot Turto banko, ant atnaujinto pastato stogo veiks 45 kW galios elektrinė, kuria naudosis pats pastatas ir galės apsirūpinti atsinaujinančia saulės energija. Modernizacijos darbų metu taip pat buvo apšiltintas pastatas, modernizuota apšvietimo sistema, pakeisti langai, atnaujinti inžineriniai tinklai, dalis patalpų perplanuota, atliktas remontas.

Kartu sutvarkytos ir pastato prieigos – suformuoti pėsčiųjų takai, išasfaltuota automobilių parkavimo aikštelė, kurioje įrengtos papildomos vietos ir elektromobilių įkrovimo stotelė.

Bendra šio atnaujinimo projekto darbų vertė siekė 4 mln. eurų. Darbus atliko bendrovė „Infes“.

GALERIJA

  • Kaune už 4 mln. eurų atnaujintas muitinės įstaigų pastatas
  • Kaune už 4 mln. eurų atnaujintas muitinės įstaigų pastatas
  • Kaune už 4 mln. eurų atnaujintas muitinės įstaigų pastatas
Turto banko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Džiugu.

valdininkijos kvalifikacijos kyla. Naujinti, tai ne gatvių duobes lopyti - čia visai kitoki mąstai...

smalsutis

per kiek laiko atidirbs muitinės klerkai?

kgb

Blogai, blogai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS