Kaunietį papiktino mugės prekybininkų palikta netvarka | KaunoDiena.lt

KAUNIETĮ PAPIKTINO MUGĖS PREKYBININKŲ PALIKTA NETVARKA

  • 12

Savaitgalį minios žmonių plūdo į Laisvės alėjoje vykusią pavasario mugę. Čia buvo galima rasti įvairios ūkininkų ir amatininkų produkcijos, netrūko renginių ir, žinoma, gardaus maisto. Tačiau vienas kaunietis pasipiktino prekybininkais iš Latvijos.

"Esu nuolatinis mieste vykstančių renginių lankytojas, todėl nepraleidau progos pasidairyti ir šioje mugėje. Tačiau šį kartą įspūdžius sugadino prekybininkų iš Latvijos elgesys ir palikta netvarka. Pasibaisėjau tokia nepagarba miestui," – nuoskaudą liejo į portalo redakciją kreipęsis Kauno centre gyvenantis vyras.

Pasak pašnekovo, nemalonų vaizdą jis užfiksavo jau šeštadienį, kai eidamas pro Kauno apylinkės teismą stabtelėjo prie gardžiais maisto kvapais viliojančių prekystalių.

"Labai mėgstu mugėse parduodamą maistą, kadangi jis gaminamas čia pat. Galbūt būčiau išmėginęs ir latvių siūlytas keptas bulves, tačiau pamačius grindinį aplink jų darbo vietą dingo apetitas," – sakė kaunietis.

O jei mugė butų vykusi ir toje Laisvės alėjos vietoje, kurioje puikuojasi naujasis granitas?

Sekmadienį dar kartą pro tą pačią vietą ėjęs kaunietis prekybininkų iš Latvijos jau neberado. Dingęs prekystalis atidengė dar gėdingesnį vaizdą, kurį jis užfiksavo nuotraukose.

"Ši situacija papiktino ne tik mane, bet ir šalia latvių dirbusius prekybininkus. Jie matė ne tik tiesiai ant grindinio pilamą panaudotą aliejų – jis buvo pilamas ir į lietaus nutekėjimui skirtas vietas", – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

"O jei mugė butų vykusi ir toje Laisvės alėjos vietoje, kurioje puikuojasi naujasis granitas? Gal verta pagalvoti apie kitą vietą tokiems renginiams?", – svarstė vyras.

GALERIJA

  • Kaunietį papiktino mugės prekybininkų palikta netvarka
  • Kaunietį papiktino mugės prekybininkų palikta netvarka
  • Kaunietį papiktino mugės prekybininkų palikta netvarka
  • Kaunietį papiktino mugės prekybininkų palikta netvarka
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Laisvės alėja, pavasario mugė, prekybininkai, mugė, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Nedidelis neapsižiūrėjimas:

kauniečiai nebuvo deramai painformuoti, kad tvarką kermošiuje turi kontroliuoti patys, o, aptikus pažeidimų, pranešti organizatoriams: "Labai gaila, kad organizatorių neikas neprspėjo, nepaskambino"...

Darius Straigis, Kauno mugės organizatorius

Šiemet mugėje dalyvao gausus būrys dalyvių-prekeivių. Labai gaila, kad yra labai neatsakingų, tiesiog piktavalių. Dėkojame, kad esate neabejingi aplinkai ir savo pastabomis tikrai padedate organizatoriams. Labai gaila, kad organizatorių neikas neprspėjo, nepaskambino. Būtume ėmęsi priemonių nedelsiant, nes pajėgas tvarkai palaikyti tikrai turėjome. Tvarka rūpinosi Kauno Švara, tikrai atsakingai dirbusi. Bet per žmonių gausą priteršta vieta liko nepastebėta. Patikinu, akd taip bjauriai elgęsi mugės svečiai bus perspėti, ir ateityje jiems bus nelaidžiama dalyvauti mugėse Kaune. Kauno mugės oragnizatoriai

manau

LABAI patogi vieta mugems, lankytojams. bet tai ne prekybos vieta ,kada centras virsta balaganu,manau Kaune yra ir kitu tinkamesniu vietu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS