Kauno „Akropolyje“ – drama dėl apsauginių kaukių | KaunoDiena.lt

KAUNO „AKROPOLYJE“ – DRAMA DĖL APSAUGINIŲ KAUKIŲ

  • 45

Kauno „Akropolyje“ vaikę kaukių nedėvinčius vaikus, lauke apsaugos darbuotojai nuo savo veidų ir patys jas nusiplėšė.

Šeštadienio vidurdienį vaizdas Kauno „Akropolyje“, anot portalo skaitytojo Mindaugo, priminė sceną iš kovinio filmo. Pirmiausiai pro vyriškį prabėgo trys vaikai, o jiems iš paskos – du prekybos centro apsaugos darbuotojai.

„Pamanėme, kad įvyko vagystė, bet kaip paaiškėjo vėliau, apsaugos darbuotojai nusivijo vaikus, kurie po prekybos centro parduotuves vaikščiojo be kaukių“, – jei ne tolimesnė įvykių eiga, kaunietis Mindaugas prekybos centro darbuotojams, veikiausiai, būtų spaudęs ranką už pareigingai atliktą darbą.

Deja, vaizdas lauke kaunietį nemaloniai nustebino. Dar prieš akimirką vaikęsi jaunuosius taisyklių laužytojus, minėtieji apsaugos darbuotojai prie vieno iš prekybos centro įėjimų patys stovėjo be kaukių ir rūkė.

„Suprantu, kad su kauke neparūkysi, tačiau ar būtina tai daryti viešai? Tegul eina į vidinį kiemą arba įsirengia tam skirtą patalpą“, – kalbėjo Mindaugas.

Iš „Kauno dienos“ sužinojusi apie incidentą, Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskiene žadėjo išsiaiškinti situaciją. Kaip paaiškėjo netrukus, minėti apsaugos darbuotojai – Kauno „Akrolopio“ nuomininkui paslaugas teikiančios apsaugos įmonės darbuotojai.

„Visi Kauno „Akropolio“ nuomininkai ir partneriai yra informuoti apie mūsų prekybos centre taikomus higienos ir sveikatos užtikrinimo sprendimus bei taisykles ir yra įpareigoti jų laikytis. Pasidalintoje nuotraukoje – Kauno „Akropolio“ nuomininkui paslaugas teikiančios apsaugos įmonės darbuotojas. Informavome juos apie šią situaciją ir dar kartą priminėme apie galiojančią tvarką. Dedame maksimalias pastangas, kad prekybos centre visi jaustųsi saugiai ir užtikrintai, todėl išimčių būti negali. Dar kartą dėkojame už atkreiptą dėmesį“, – B. Levenauskienė patikino, kad panašios situacijos ateityje nesikartos.

 

Lauktų spūsčių didžiuosiuose prekybos centruose - nė kvapo

Eitvydo Kinaičio nuotr.

GALERIJA

  • Kauno „Akropolyje“ – drama dėl apsauginių kaukių
  • Kauno „Akropolyje“ – drama dėl apsauginių kaukių
  • Kauno „Akropolyje“ – drama dėl apsauginių kaukių
Skaitytojo Mindaugo nuotr.
Gairės: apsauginės kaukės, karantinas, Akropolis, Kauno Akropolis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (45)

ilgalaikis

rukymas kenkia daugiau nei virusas

ukmergietis

Aš visada galvoju iš kur atsiranda tokie skundikai su kiaulės akimis ir vištos smegenėlėmis ,kurie filmuoja,fotografuoja ,rašo ir skundžia kitus.Ar čia nusikaltimas kad apsauginiai rūko? Dieve kiek debiilų Lietuvoje priviso po 1990 metų,baisu...

nomaskeris

drama? :D:D:D jus nejuokaukit, Mindaugai eik pasigydik, nes nuo tos koronos matau jau smegenine spaudzia ..nu tai buvo be kaukes nu ir ka? as irgi be kaukes vaikstau, ka tu tuom nori pasakyti? teisinguolis atsirado suknistas.,.. eiciau be kaukes pasakytum kazka man veida apsjaudyciau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS