„Kauno dienos“ studijoje apsilankęs M. Mikutavičius išleis naują albumą | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE APSILANKĘS M. MIKUTAVIČIUS IŠLEIS NAUJĄ ALBUMĄ

  • 9

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi dainininkas Marijonas (Marijus) Mikutavičius.

„Gal net dvigubą“, – intriguoja M. Mikutavičius, apsilankęs „Kauno dienos“ studijoje ir su jos žiūrovais bene pirmaisiais pasidalinęs šia žinia. Naujo albumo išleidimo darbus pristabdė virusas, bet tai gal net išeis į naudą. Iš pradžių planavęs pristatyti viengubą, dabar, atsiradus daugiau laiko, M.Mikutavičius jau svarsto apie dvigubą albumą, kuriame bus ir naujų bei negirdėtų kūrinių.

Tačiau pokalbis „Kauno dienos“ studijoje ne tik apie ateities planus. Žinomas atlikėjas pasakoja apie senų gerų dainų atsiradimo aplinkybes, neslėpdamas ir pikantiškų detalių. Mėgstantys jo muziką sužinos, kas gimsta anksčiau – melodija ar žodžiai, kiek asmeninės patirties Marijus įdeda į savo kūrybą ir ką galvoja apie politiko karjerą. Tad kviečiame geros nuotaikos dozei į „Kauno dienos“ studiją.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Marijonas Mikutavičius
  • Marijonas Mikutavičius
  • Marijonas Mikutavičius
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Oi kaip reikia

Įvesti komentatoriams etinius apribojimus - na ir kiek galima viens kitą juodinti, tyčiotis, šmeižti ? Nesuprantu kodėl tokie žmonės visiškai suchamėję, rašo kas tik ant liežuvio, visokias bjaurybes ir niekas jų nesugėdina, ar tai jau iki tol mes nusiritom, tai jau tapo norma? Pagarba kitam ir sau jau nebereikalinga ???

Muzikologas

su tokiu kliurkianciu ,bespaviu uzkimusiu balsu - tik albumus isleidineti!

V.L

......O kas tas M.Mikutavicius????O koki albuma"gal net dviguba" jis išleis.....gal FOTO nuotrauku???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS