„Kauno dienos“ studijoje mokslininkas A. Skurvydas išdavė ilgaamžiškumo paslaptį | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE MOKSLININKAS A. SKURVYDAS IŠDAVĖ ILGAAMŽIŠKUMO PASLAPTĮ

  • 6

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi buvęs Lietuvos sporto universiteto (LSU) rektorius Albertas Skurvydas.

Praėjusią savaitę LSU po ketverių jame praleistų dešimtmečių netikėtai paliko buvęs rektorius A. Skurvydas. Biologijos mokslų daktaras teigia, kaip dabar populiaru sakyti, norėjęs išeiti iš komforto zonos ir rasti gyvenime naujų iššūkių.

Su kitomis aukštosiomis mokyklomis toliau bendradarbiausiantis mokslininkas – vienas geriausių Lietuvos specialistų, kalbant apie sveiką gyvenseną.

Viešėdamas „Kauno dienos“ studijoje A. Skurvydas pasidalino praktiniais patarimais, kaip valdyti stresą, sveikai maitintis ir teisingai sportuoti, norint išvengti lėtinių ligų ir ankstyvos senatvės. Naudingų patarimų čia gaus kiekvienas – nuo moksleivio iki būsimos mamos ar senjoro.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Albertas Skurvydas
  • Gražvydas Muižys
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...,svarbiausia neUZSIKLINTI VIENOJE SFEROJE...

TASKAS

...,labai ILGAI skaiciau LABAI IDOMUS TEKSTAS...

noreciau nuo SAVES paSAKYTI...,svarbiausia neUZSIKLINTI VIENOJE ...lankstumo neBUVIMAS labai NEIGIAMAIMAI veikia SMEGENIS bet kurioje SFEROGE..neUZSICIKLINKITE....megdavauAKCENTUOTI SPAUDOS TEKSTUS paBODO ir neMALONIAI trenke per SMEGENIS...dabar jau SITOJE SFEROJE busiu SAIKINGESNIS...mielieji laikykites INTUICINES DIETOS...valgykite KA ORGANIZMAS PRASO,bet...SAIKINKAI...mielieji nePRARASKITE GEROS NUOTAIKOS...MALONAUS SVENTADIENIENIO VISIEMS...nuEJE i BAZNYCIA ar pasiKLAUSE MISIU per RADIJA paLINKEKITE VIENI KITIEMS RAMYBES...MALONAUS SVENTADIENIO VISIEMS...M A L O N AU S...TASKAS

eina sau

vien mokslininkai ir dar nusipelne ,tik kam ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS