Kauno meras: sprendimai dėl verslo jau daromi | KaunoDiena.lt

KAUNO MERAS: SPRENDIMAI DĖL VERSLO JAU DAROMI

  • 0

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis vakar neatvyko į planuotą susitikimą su premjere Ingrida Šimonyte. Kai kurie politikai tuo suskubo pasipiktinti.

„Vykstant į Vilnių staiga pablogėjo savijauta, todėl planuotame susitikime sudalyvauti negalėjau. Apgailestauju dėl to ir tikiuosi su premjere neilgai trukus susitikti. Žinau, kad vicemeras ir administracijos direktorius apie suplanuotus klausimus pasikalbėjo su Ministrės Pirmininkės komanda“, – teigė V.Matijošaitis.

Pasak vicemero Andriaus Palionio, su „premjerės aplinka“ aptarti klausimai dėl vykstančių infrastruktūros darbų Kaune, investicinių projektų, tokių kaip M.K.Čiurlionio koncertų centras ir kitų objektų.

Nuo verslo esu atsiribojęs ir atitolęs, bet žinau, kad ten pokyčių tikrai bus. Jie neišvengiami.

Pastaruoju metu Kauno miesto meras susilaukė nemažai klausimų, ar Rusijai užpuolus Ukrainą „Vičiūnų grupė“, kurios akcininkas politikas yra, stabdys savo veiklą Kaliningrade. Meras žiniasklaidai yra užsiminęs, kad stabdyti „Vičiūnų grupės“ darbą Rusijoje teks.

„Mano visas dėmesys sutelktas į darbus miestui. Nuo verslo esu atsiribojęs ir atitolęs, bet žinau, kad ten pokyčių tikrai bus. Jie neišvengiami. Sprendimai jau yra daromi“, – šiandien „Kauno dienai“ patvirtino V.Matijošaitis.

Į Kauno miesto tarybos frakcijos „Vardan Lietuvos“ Kauno miesto savivaldybės taryboje seniūnės Editos Gudišauskienės raginimą atsistatydinti, V.Matijošaitis trečiadienį atsakė lakoniškai: „Į meilės laiškus neatsakinėju.“

Gairės: Visvalas Matijošaitis, Kauno meras, vičiūnų grupė, verslas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS