Kauno žemėlapyje – naujos gatvės | KaunoDiena.lt

KAUNO ŽEMĖLAPYJE – NAUJOS GATVĖS

  • 7

Kauno taryba pritarė kiek pakoreguoti gatvių žemėlapį. Kuriant naujus kvartalus, atsiras ir naujų gatvių. Taip pat pritarta, kad kelios gatvės išnyktų iš oficialių registrų ir liktų tik kauniečių atmintyje.

Vystant naujus kvartalus pritarta jiems suteikti ir naujus adresus. Miesto taryba pritarė, kad Kaune, Eiguliuose atsirastų Speigo ir Vėtrų gatvės. Taip pat gretimai jų eis Rykštynės ir Žiobrikio akligatviai. Ši informacija dar turės būti paskelbta savivaldybės internetiniame puslapyje ir Eigulių seniūnijos patalpose.

Kai kuriose Kauno gatvėse laikas ištuštino namus, neliko nei vieno pėdsako, kad jie ten buvo, todėl nuspręsta, kad nėra tikslinga Kauno žemėlapyje turėti gatves, kuriose nebėra gyventojų ar juridinių asmenų adresų. Dėl šios priežasties politikai pritarė, kad iš registrų būtų panaikinti Kedrų ir Slyvų gatvių pavadinimai.

Aiškinama, kad vietoje, tarp Vaisių g. 5 ir Savanorių pr. 99 ir 109, namų registracija priskirta kitoms gatvėms, todėl nėra tikslinga naudoti Slyvų gatvės pavadinimo. Kedrų gatvė, kurioje taip pat neliko nei vieno adreso, ėjo lygiagrečiai Guobų gatvei.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ar kada susiprotės \\\\\.../////

pakeist lanzbargo-žiamkelnio gatvės pavadinimą.Kad ir į ožio,vis maloniau.

bbd

kodel nera krabo gatves?

O senos gatvės?..

Naujos gatvės gal ir neblogai,bet kad senųjų nesiruošiama tvarkyti,nors žmonės kojas išsisukinėja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS