Laisvės partija įsteigė Kauno skyrių | KaunoDiena.lt

LAISVĖS PARTIJA ĮSTEIGĖ KAUNO SKYRIŲ

  • 27

Laisvės partija penktadienį įsteigė Kauno skyrių. Skyriaus pirmininku išrinktas Šakių rajono savivaldybės tarybos narys Mindaugas Tarnauskas.

„Prieš savaitę sėkmingai įsteigėme Vilniaus skyrių, Kaune Laisvės partijai priklauso virš 350 aktyvių žmonių. Kaunas visada buvo laisvės miestas, kuriame ji buvo saugoma sunkiausiais istorijos periodais, dabar metas į šį miestą sugrįžti liberalioms idėjoms. Džiaugiuosi, kad Laisvės partija nuosekliai stiprina struktūrą ir per šį rudenį įsteigsime skyrius visuose didžiuosiuose miestuose bei mažesniuose miesteliuose.“, – kalbėjo partijos pirmininkė, Seimo narė Aušrinė Armonaitė.

Nuo rudens iki metų pabaigos Laisvės partija planuoja įsteigti trisdešimt atstovybių visoje Lietuvoje, pirmieji skyriai buvo įsteigti Biržuose, Kaišiadoryse ir Vilniuje, rugsėjo mėnesį taip pat bus įsteigti skyriai Elektrėnuose, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Laisvės partija daugiausiai narių telkia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir užsienyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

nuomone

Gal jiems reikia patalpu isnuomociau?gal remonta ir man padarytu ,kaip Simasius padare savo kabineto uz 300 000 tukst.Vilnieciai matyt dziaugiasi ,kad toks rupestingas ju meras

Sabonis

Gedinga partija noriu pamatyti nors viena kaunuieti gal pažinsiu

chap-cha-chaaaaaaaaaaaa

aciu dievui, kad kaune tik 350 nukvakeliu, kurie naujo lovio iesko..... net pirmininko nerado tokiame mieste, tai is sakiu pasiskolino..... Ir kas gali paneigti, kad jie nesuvokia savo bukumo ir realios savo padeties sitame mieste.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS