„Metų kaunietė 2016“ rinkimų finalininkė: A. Kavaliauskaitė | KaunoDiena.lt

„METŲ KAUNIETĖ 2016“ RINKIMŲ FINALININKĖ: A. KAVALIAUSKAITĖ

  • 1

Kviečiame balsuoti paskutiniajame "Metų kaunietės" etape ir išrinkti moterį, jūsų nuomone, labiausiai vertą šio titulo. Pristatome trečiąją finalo dalyvę.

02. Asta Kavaliauskaitė

"Pabūsiu nekukli – žinokite, tikėjausi patekti į finalą. Mano žinia, veikla išsiskiria iš kitų pretendenčių, visai kitas kontekstas", – kalbėjo verslininkė, užmezgusi ryšius su Japonija ir tapusi savotiška neoficialia Lietuvos ambasadore Japonijoje, lino gaminiais, menininkų kūriniais pristatanti Lietuvą ir Kauną japonams, skatinanti turizmą Lietuvoje.

Vykstant Metų kaunietės rinkimams ji asmeniškai sulaukė didžiulio grįžtamojo ryšio iš aplinkinių, taip pat ir jų palaikymo balsuojant.

Visa tai nestebina, nes ši moteris daug nuoširdaus dėmesio skiria ir vietinėms bendruomenėms. "Ko tik nedarome! Mūsų salone vyksta labai daug vakaronių, rengiami susitikimai su įdomiais žmonėmis", – pasakojo A.Kavaliauskaitė, labai vertinanti bendravimą.

Kiekvienas turistas, išsiveždamas malonių įspūdžių, kiekvienas žmogus, kuris apie Lietuvą į pasaulį skleidžia pozityvumą, tampa savotišku mūsų šalies ambasadoriumi.

Verslas jai – variklis, nes jis yra tai, dėl ko A.Kavaliauskaitė gali gyvuoti, pragyventi. Bet įdomiausia yra žmonės, bendravimas, draugystė su jais.

Pasirinktą verslo modelį viena salono "Jaukūs namai" bendraturčių A.Kavaliauskaitė vadino nuotykiu. Tai verslas bendravimo ir bendradarbiavimo pagrindu, siekiant lygiavertės apipusės naudos.

"Jeigu koncentruosiesi tik į savo versliuką – liūdesys. Tikiu, kad jeigu imsimės didesnių darbų, mažesni darbai bus atliekami daug greičiau ir įdomiau", – patarė visiems į gyvenimą žvelgti globaliau A.Kavaliauskaitė, salono "Jaukūs namai" viena iš savininkių.

Anot jos, draugai iš įvairių pasaulio šalių padeda plėsti asmenybės ribas. "Pažintis su skirtingomis kultūromis labai praturtina, priverčia pasitempti, daug ko išmokti – tobulėti", – sakė A.Kavaliauskaitė, parodose, prieš pristatydama savo verslą, pirmiausia pasakojanti apie savo šalį ir miestą.

"Kiekvienas turistas, išsiveždamas malonių įspūdžių, kiekvienas žmogus, kuris apie Lietuvą į pasaulį skleidžia pozityvumą, tampa savotišku mūsų šalies ambasadoriumi – įspūdžiais dalijasi su savo pažįstamais ir taip vis plačiau skleidžiama žinia", – kalbėjo A.Kavaliauskaitė.

Kalbant apskritai apie moteris, jai labiausiai imponuoja atvirumas, neužsidarymas savyje, atsigręžimas į visuomenę, bendruomenę, į visuomenės žaizdų gydymą.

Ir Japonija ji susidomėjo pirmiausia dėl Č.Sugiharos asmenybės. Šis Kaune rezidavęs diplomatas išgelbėjo daugybę žydų, savavališkai suteikdamas vizas, leidžiančias išvykti į užsienį.

DIENRAŠTIS

Iš dienraščio iškirpkite, užpildykite lapelį ir siųskite adresu: "Metų kaunietė", "Kauno dienos" redakcija, I.Kanto g. 18, 44296 Kaunas;

arba atneškite ir įmeskite į specialias dėžes redakcijos skyriuje, I.Kanto g. 18, Kaunas.

Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų.

SMS ŽINUTĖS

Balsuoti galite SMS žinutėmis.

Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) tel. 1398 su tekstu MKB XX.

XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio.

SMS kaina – 1 euras.

SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

PORTALAS

Portale kaunodiena.lt, rubrikoje "Metų kaunietė". Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Jūsų balsų laukiame iki kovo 3 d.

"Metų kaunietę 2016"paskelbsime finaliniame renginyje kovo 8 d. "Žalgirio" arenoje.

Daugiau informacijos apie projektą "Metų kaunietė" rasite kauno.diena.lt/mk.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

CIPORA

Asta verta buti Metu Kauniete! Atviras.siltas zmogus.Bendrauti su Asta paprasta ir lengva.Salonas "Jaukus namai"Is tikruju primena namus.O seimininke pakvies isgerti puodeli kavos.Balsuoju uz Asta! Balsuoj

SUSIJUSIOS NAUJIENOS