Metų kaunietės rinkimai įsibėgėja | KaunoDiena.lt

METŲ KAUNIETĖS RINKIMAI ĮSIBĖGĖJA

  • 2

Praėjusią savaitę paaiškėjo projekto „Metų kaunietė 2022“ antrojo etapo dalyvės. Šių veiklių, talentingų, darbščių merginų ir moterų veikla plačiau pristatoma dienraščio „Kauno diena“, portalų kauno.diena.lt ir kaunodiena.lt/mk puslapiuose, socialiniuose tinkluose.

Tai puiki galimybė dar plačiau viešinti prasmingas kauniečių iniciatyvas, jų indėlį į miesto ir gyventojų gerovę, padėkoti už pasididžiavimo savo bendruomene jausmą.

Pagal projekto taisykles, į antrąjį etapą buvo pakviestos tik 20 kandidačių. Deja, jų lieka 18.

Paaiškėjo, kad dar viena pretendentė dalyvauja savivaldybių tarybų rinkimuose. Sumaišties kyla dėl to, kad vis dar nepaskelbti rinkimų dalyvių sąrašai.

Laikydamasi Metų kaunietės rinkimų nuostatų, nurodančių, kad aktyvi politinė veikla nesuderinama su projektu, be to, tai taip pat kelia grėsmę pažeisti politinių kampanijų teisinio reguliavimo nuostatus, „Kauno dienos“ redakcija informuoja, kad toliau projekte negalės dalyvauti dr. Aušra Jurevičiūtė, Vytauto Didžiojo karo muziejaus muziejininkė, Lietuvos kampanologų draugijos „Societas campanarum Lituaniae“ narė. Linkime jai kuo geriausios kloties.

Visus kviečiame susipažinti su kitomis pretendentėmis į Metų kaunietės titulą ir palaikyti vieną ar kelias, jūsų manymu, labiausiai vertas šio vardo.

Balsuoti galima internetu Metų kaunietės portale www.kauno.diena.lt/mk, taip pat pildant ir atsiunčiant dienraštyje „Kauno diena“ spausdinamus projekto balsavimo kuponus arba žinutėmis / skambučiais trumpuoju telefono numeriu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Deja deja

Pavogta ideja...

Naslys is kaimo

As tai rinkciau nuzudyto kauno verslininko nasle. Kaip ju ten vardai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS