Miesto vadovus suviliojo kaitri saulė | KaunoDiena.lt

MIESTO VADOVUS SUVILIOJO KAITRI SAULĖ

Miesto vadovai lietuviškos žiemos šaltuką iškeitė į kaitrią saulę –  Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas po Trijų karalių pasiėmė atostogų. V.Šiliausko savivaldybės koridoriuose nebus net dvi savaites.

Spustelėjus šaltukui Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius V.Šiliauskas susigundė šiltais atostogų pasiūlymais. Savivaldybės viešųjų ryšių specialistai "Kauno dienai" sakė, kad V.Šiliausko darbe nebus dvi savaites. Pailsėjęs jis grįš tik sausio 21 d.

"Mūsų žiniomis, jis su šeima atostogauja kažkur šiltuose kraštuose, tačiau, kur tiksliai, negaliu pasakyti", – tikino viešųjų ryšių specialistas Arnoldas Bukelis.

Sausiui įsibėgėjant, tumpos atostogos įsiterpė ir į Kauno mero V.Matijošaičio darbotvarkę. Miesto vadovo darbe nebus nuo pirmadienio iki šios savaitės ketvirtadienio. Nors šiuo metu nemažai lietuvių renkasi slidinėjimo kurortus, panašu, kad  V.Matijošaitis pasiilgo šiltesnių orų – Kauno vadovas kelioms dienoms patraukė į saulėtąją Ispaniją.

Miesto meras į darbus visu tempu kibs sausio 10 d. Jau dabar darbotvarkėje numatyta daug įvairių darbų. Pagal dabartinius planus, jis turėtų susitikti su verslininkais ir Izraelio ambasadoriumi. Į darbotvarkę įtraukti ir keli dalykiniai susitikimai ir spektaklio "Shalom Bellissima" peržiūra.

Miesto taryba į pirmąjį posėdį šiemet rinksis tik vasario 5-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

...

Levinski irgi Klintonui dirbo...

Vanka

Ji ne barakuda ji dirba jam

petia

krabukui reikia savo barakuda pralinsminti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS