Padėkos diena – laive Kauno mariose | KaunoDiena.lt

PADĖKOS DIENA – LAIVE KAUNO MARIOSE

  • 0

Jau aštuonioliktus metus Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondas stengiasi padėti jautriausiems ir pažeidžiamiausiems visuomenės nariams, tiems, kuriems sunku gyventi orų ir visavertį gyvenimą. Tai pirmiausia onkologinėmis ligomis sergantys vaikai ir jų šeimos, senjorai, vaikai iš socialiai remtinų šeimų.

"Aštuoniolika metų – tai laikas, kai žmogus sulaukia pilnametystės ir brandžiai žengia į gyvenimą. Fondas, gyvuodamas aštuonioliktus metus, taip pat jau gali įvertinti nuveiktus darbus ir numatyti tolesnio darbo gaires", – pasakojo Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo vadovė, buvusi ilgametė Kauno miesto tarybos narė Antanina Medviedevienė.

Fondo bendruomenė petys petin dirba su Kauno neprigirdinčiųjų organizacija, "Insulos", "Almos" draugijomis, gausiomis šeimomis ir kitomis organizacijomis.

"Neįsivaizduoju fondo veiklos be nepailstančios Kauno bočių bendrijos pirmininkės Marijos Garšvienės. Visuomet su mumis ir režisierės Hanos Šumilaitės teatras "Siena", – džiaugėsi fondo renginių koordinatorė Edita Vaitkūnienė.

Gražią, šiltą birželio dieną didžioji fondo bendruomenės dalis ir remiamų organizacijų atstovai, apie 200 žmonių, susirinko į tradicinį padėkos plaukimą Kauno mariomis.

"Tik gerai pailsėjęs, teigiamų emocijų įsikrovęs žmogus gali padėti kitiems", – dėkodamas visiems susirinkusiems ir laivo kapitonui Rimantui Mažuknai sakė fondo įkūrėjas G.Labanauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS