Perspėja: Draugystės parke vaikšto vyras be kelnių | KaunoDiena.lt

PERSPĖJA: DRAUGYSTĖS PARKE VAIKŠTO VYRAS BE KELNIŲ

  • 61

Dainavos bendruomenės nariai įspėja saugoti save ir vaikus nuo vyro, kuris parke vaikšto nusimovęs kelnes. Kiti tikino, kad vyras Draugystės parke buvo pastebėtas ne kartą. Jis esą turi psichikos sutrikimų ir apie tokį atvejį žmonės ragino pranešti pareigūnams.

„Draugystės parke vaikšto nusimovęs kelnes! Būkit atsargios mamos, migdžiau vaiką vežime ir priėjo prie manęs šis šlykštynė“, – socialiniuose tinkluose Dainavos rajono bendruomenės puslapyje rašė viena moteris, pasidalijusi ir vyro nuotrauka.

Kiti bendruomenės nariai tikino, kad reikėjo nedelsti ir kviesti pareigūnus. Įrašo autorė pripažino, kad to padaryti nespėjo, nes įamžinusi vyrą, šis greitai pasišalino. Visgi, žmonės laikėsi pozicijos, kad tylėti negalima, o pareigūnai būtent padeda palaikyti viešąją tvarką.

Migdžiau vaiką vežime ir priėjo prie manęs šis šlykštynė.

Buvo ir tokių, kurie pažymėjo nuotraukoje užfiksuotą vyrą Draugystės parke matę ir anksčiau. Neatmetama, kad vyras gali turėti psichikos sutrikimų, todėl nelabai suvokia savo veiksmų.

„Neįgalus tiesiog. Autobuse irgi važiavo tom krentančiom kelnėm“, – rašė viena moteris.

„Jis senai taip vaikšto, su psichine negalia senukas ir nepakaltinamas už savo veiksmus“, – rašė kitas vyras.

Visgi, net jei vyras ir turi psichikos sutrikimų, viešojoje erdvėje vaikščioti nusimovus kelnes nedera, todėl bendruomenė dar kartą paragino, jei bus toks įvykis parke ar aplinkinėse teritorijose, nedelsti ir kviesti pareigūnus.

Rašyti komentarą
Komentarai (61)

Anonimas

Tai,kad foto nėra jokio bekelnio,tik su apsmukusiais džinsais žmogysta...Komentuoja,tik nepasižiūri į foto.

gi nu va

galimai laisves partijos elektoratas vaiksto po parka

betgi

taip šalta, kodėl pavogėt kelnes...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS