Profesorius V. Kasiulevičius – saviizoliacijoje: kolegai nustatytas koronavirusas | KaunoDiena.lt

PROFESORIUS V. KASIULEVIČIUS – SAVIIZOLIACIJOJE: KOLEGAI NUSTATYTAS KORONAVIRUSAS

  • 29

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorius Vytautas Kasiulevičius informavo, kad jo kolegai, su kuriuo jis turėjo kontaktą, yra patvirtinta koronaviruso diagnozė, dėl to nuo penktadienio jis izoliuojasi.

Pranešimu feisbuke jis kreipėsi į sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą.

„Mano kolegai, su kuriuo dirbu, yra patvirtintas teigiamas COVID-19. Jis nebuvo jokioje Italijoje, kaip ir jo šeimos nariai, o kitų jūs neleidžiate tirti, kol nėra plaučių uždegimo. Tai irgi teko dantimis iškovoti mums, kurie skaičius, anot jūsų, kabina iš lempos“, – penktadienį feisbuke rašė V. Kasiulevičius.

Profesoriaus teigimu, taip nutiko, nes yra atliekama per mažai koronaviruso tyrimų.

„Aš ir mano kolegos nuo šiandien izoliacijoje, nes turėjome kontaktą. Labai noriu, kad mano kolega, mano vienas iš mokinių, pasveiktų. Aš jo neapsaugojau, kadangi nesugebėjau jūsų įtikinti testuoti daugiau Lietuvos piliečių“, – pridūrė V. Kasiulevičius.

ELTA primena, kad A. Veryga penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje teigė, kad nereikėtų sureikšminti mažų koronaviruso tyrimų apimčių.

Gairės: Vytautas Kasiulevičius, koronavirusas, saviizoliacija, profesorius, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Dorotėja

Taip,kitų daktarų nebėra.Vienas vienintelis visažinis... Gal todėl,kad yra exprezidentės gydytojas? Panašu,kad keliamas lyg ant šakių,to vadinamo medikų sąjūdžio, kuris be keliamo šaršalo, nieko gero nenuveikė .Ir ponas profesorius paskubėjo pirmas izoliuotis , o kas galėtų paneigti,kad....? Tiek daug saviizoliacijoje daktarų niekur nėra .Patogu, algą gauni, nesergi ir nedirbi....?Kkitose šalyse visi medikai rezervuojami ir eina atlikti pareigą savo šaliai. Pas mus - sukeltas triukšmas,panika,skleidžiamas vien negatyvas iš visų tV programų ,kuriose kyšo vien to medikų sąjūdžio narių galvos. Visose šalyse opozicija nuėjo į šoną ,arba dirba kartu ,kad padėti savo žmonėms,o pas mus? Juk ne paslaptis,kokios partijos atstovai sudaro tą sąjūdį...? Atrodo,jei galėtų,nepagailėtų nieko, net savo žmonių,kad tik suskubtų į valdžią.Palaukit,ateis ir jums laikas. Dabar reikia dirbti kartu.

Pil.

Kada nori izoliuojasi,kad nori dirba ir niekas jų patikrintų negali,kaip iš tikrųjų yra.Padidino algas, galima paatostogauti.Jeigu netikrins visų Lietuvos žmonių ,del covid 19 ,nebus aišku tada ar tie kurie ne tikrinti yra neužsikrėte ir ar nėra vto viruso nešiotojai.

Nesupratau,

kodėl taip taip reklamuojamas šis kalbantysis? visa reikiama informacija yra parengta PSO, kitų patikimų organizacijų. Kodėl reklamuojasi interpretatoriai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS