Šančių bendruomenė sunerimo: krantinėje tiesiama nauja gatvė? | KaunoDiena.lt

ŠANČIŲ BENDRUOMENĖ SUNERIMO: KRANTINĖJE TIESIAMA NAUJA GATVĖ?

  • 75

Šančių bendruomenė yra rengusi protestus, kad palei Nemuną miesto valdžia netiestų naujos gatvės. Trečiadienį krantinėje pastebėta sunkioji kelininkų technika, tad žmonės pradėjo nerimauti, kad visgi planas buvo įgyvendintas ir žalius plotus pakeis asfaltas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės pradėjo diskutuoti, kokie darbai vyksta Šančiuose, netoli Nemuno. Nuotraukose matyti, kad kelininkai vienoje atkarpoje užpylė skaldos, taip pat atvarytas ir volas, kuris keliuką lygina. Šančiškiai pamatę tokią kelininkų techniką gerokai nustebo ir pradėjo piktintis, kad galbūt miesto valdžia vėl griebėsi daug diskusijų sukėlusio naujosios gatvės projekto.

„Pats tinkamiausias laikas daryti savo planus. Išeisi protestuot – gausi bauda, o kelininkai dirba savo darbą“, – pasipiktinimo neslėpė vienas šančiškis.

„Kelininkams karantinas negalioja?“ – klausė dar viena Šančių gyventoja.

Šančių bendruomenės nuotr.

Tačiau kiti bendruomenės nariai tikino, kad čia nėra jokios sąmokslo teorijos ir kelininkai naujos gatvės tikrai netiesia. Žmonės aiškino, kad ties keliais daugiabučiais visada buvo keliukas, o dabar kelininkai jį greideriuoja ir lygina duobes, nes per jas iki namų nebuvo galima privažiuoti.

Kelininkams karantinas negalioja?

„Tik duobes užlygina. Baisu, kai reikia pravažiuot, mašina, rodos, lūžta pusiau“, – aiškino vienas vyras.

„Paprastas kelio greideriavimas, mažiau sąmokslo teorijų. Gal kas netoli gyvenat, galit paklaust kelininkų pvz., Gal Šeivų gatvę irgi greideriuos? Ten vien duobės“, – pasisakė kitas internautas.

„Laukėm kad duobes užlygintų. Tik tiek. Kelio nenoriu, kaip ir visi šančiškiai“, – nurodė dar viena Šančių bendruomenės narė.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kokie iš tiesų darbai vyksta Šančiuose. Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis patvirtino, kad naujos gatvės niekas netiesia, o krantinėje greideriuojama senoji gatvė bei užlyginamos duobės.

GALERIJA

  • Šančių bendruomenė sunerimo: krantinėje tiesiama nauja gatvė?
Šančių bendruomenės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Protestuolaijai,

soprantat, kad Kaunas nesuvaldomai plėsis, nepriklausomai nuo Vilniaus ir konservų norų, o Juozapavičiaus pr. per siauras augančiam didmiesčiui.Varykit į kaimą ožkas,karves.Šunėkus, kartu "pašikdysit"...Sėkmės...

Tikrai

Apgavo žmones rinkdami parašus

R

Gatvės ten tikrai reikia, nes dabar pravažiuoti Juozapavičiaus gatve piko metu košmaras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS