„Lidl“ apsilankiusi pirkėja: čia žmonės akivaizdžiai kvailinami | KaunoDiena.lt

„LIDL“ APSILANKIUSI PIRKĖJA: ČIA ŽMONĖS AKIVAIZDŽIAI KVAILINAMI

Lietuvių pagamintų produktų prekybos tinkle „Lidl“ norėjusi nusipirkti kaunietė Edita dabar džiaugiasi, kad aklai nepasitikėjo prieš akis matoma informacija.

Portalo skaitytoja užsuko į Kaune, Savanorių pr. 315 esančią „Lidl“ parduotuvę. Moteris atkreipė dėmesį į vištų kiaušinius, putpelių kiaušinius ir avižinę košę. Prieš akis kaunietei švietė iškaba, kur užrašas skelbė: „Pagaminta Lietuvoje“.

Visgi akyla parduotuvės lankytoja prekių į krepšelį krauti neskubėjo, o dirstelėjo į ant produktų esančias etiketes. Tiek ant vištų bei putpelių kiaušinių pakuočių, anot skaitytojos, kilmės šalis buvo nurodyta Latvija, o štai ant avižinės košės – Lenkija.

„Šioje parduotuvėje akivaizdžiai kvailinami pirkėjai“, – teigė moteris, į redakciją atsiuntusi ir kiaušinių bei avižinės košės nuotraukas.

Skaitytojos nuotr.

„Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Valdas Lopeta teigia, kad po portalo žurnalistų atsiųstų skaitytojos nuotraukų, parduotuvėje buvo atliktas patikrinimas. „Pagaminta Lietuvoje“ ženklu žymime tik tas prekes, kurių kilmės šalis yra Lietuva. Akivaizdu, kad šiuo atveju klaida buvo padaryta šioje konkrečioje parduotuvėje, keičiant kainolapius ir kitą reklaminę informaciją. Šiuo metu informacija parduotuvėje jau yra atvaizduojama teisingai, darysime viską, kad daugiau toks atvejis nepasikartotų“, – teigė prekybos tinklo atstovas.

Anot jo, jeigu moteris šias prekes būtų įsigijusi ir neatitikimus pastebėjusi tik namuose, ji būtų galėjusi grąžinti prekę ir atgauti sumokėtus pinigus.

Anot V. Lopetos, panašių nusiskundimų iki šiol prekybos tinklas nebuvo sulaukęs.

GALERIJA

  • „Lidl“ apsilankiusi pirkėja: čia žmonės akivaizdžiai kvailinami
  • „Lidl“ apsilankiusi pirkėja: čia žmonės akivaizdžiai kvailinami
Skaitytojos Editos nuotr.
Gairės: Lidl, kiaušiniai, avižinė košė, pagaminta lietuvoje, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (70)

Ina

Reikia daug per visas parduotuves daug kartu pirkti kad zinoti ar tos pacios ar ne tos pacios ir nepaistyti ar lietuvoje pagaminta ar ne viena atitikmeni pamate jau visazine asdaug ka vartoju lidl ir besiskundziu nes daug vartoju o ne suda pramalus nieko gyvenime neturiu ir ieskau kabliuku nes nieko neismanau apie tokius dalykus nes akivaizdziai matosi kad is neturejimo kaveikti deda i viesus portalus kad klaida kad ne lietuvoje. Matosi kad niekur nedirbusi pramoneje kad elementariu dalyku nezino daugelis normalus tikrai nededu nesamoniu nes supranta visa esme. Nu ka pazystu tikrai ne iki tokio lygio ur dar raso nesamones nes apie verslo pramone reikia daug ka nusimanyti o net gyvenime nesusidurus isvis tyleti, nes kitose sritise ziniu intelekto lygio kooficentas 0.0 toks pat. Narisi kad niekur nedirba ir paisto nesamones nes tik ir belieka kitiems brukti savo nusipaistymus

Ina

Kokia brangiausia lidlas pirmas lyderis visoij eurpoij pigiausias nezinot ir rasot nesamones ir beto kiekviena parduotuve turi savo atskitlrus tiekejus jaa ten tas oatsjad bandeles panasias prekiauja o kurkitosprejes ruvau tokiu niekur nera pirkti nes tik lidlas turi maksimos neturi viena karta apsiperkat ir jau esate zinovais kokios tos pacios jeigu ta pacia produkcija perkate i metus viena karta tai jums ir ka ir aiskinti nes reikia supratimo tureti apie pasiula ir paslauga neskiekjainos skiresi jeiguviena daikta perkat ir nezinot o kurie zmones naudoja daug produkcijos ir įvairios tai tikrai zino kurios yra geriau tai tikrai zino is savo vartojimo one pagane akis ir jau esat visaziniais man tenai viskas tinka ir patinka ir ne viien pakanka paziureti o reikia daug ka vartoti visa laika irdaug ivairiu maisto prekiu irnemaisto ir be to platus prekiu asortimentas bet tikrai ne vienodos nes kitas tiekejas bet gi naksimos visos neruri to paties ko yra vienoij maksimoij o kitoij net ne

Kas su jumis negerai?

Jus rimtai, dėl to, kad darbuotojai susipainiojo su etiketėmis, ne eisite į parduotuvę, nes jūs "mulkina"??? Galėjot tiesiog prieiti prie darbuotojų ir pranešt apie tai, o ne rašyti į naujienų portalus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS