Tarp mašinų nardęs ir kliudytas pėsčiasis dar aprėkė vairuotoją (vaizdo įrašas) | KaunoDiena.lt

TARP MAŠINŲ NARDĘS IR KLIUDYTAS PĖSČIASIS DAR APRĖKĖ VAIRUOTOJĄ (VAIZDO ĮRAŠAS)

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas Mantas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas nesaugus pėsčiojo elgesys gatvėje. Vyras, piko metu neleistinoje vietoje kirtęs judrią gatvę, buvo kliudytas automobilio. 

Skaitytojas pasakojo, kad antradienį, maždaug 17.30 val., Tvirtovės alėjoje jo dėmesį patraukė tarp automobilių gatvėje laviruojantis vyras.

„Vyrukas, rankoje laikęs vamzdį ar kažkokį pagalį, norėjo perbėgti gatvę, kurioje buvo nusidriekusios automobilių eilės. Jis, matyt, tingėjo eiti per požeminę perėją, tad tamsoje nardė tarp automobilių. Vyras iššoko prieš paskutine juosta važiuojantį automobilį ir šis jį kliudė“, – pasakojo skaitytojas.  

„Nors pats palindo po automobilio ratais, jis aprėkė transporto priemonės vairuotoją“, – portalui sakė įvykio liudininkas.

Vaizdo įraše matyti, kad pėsčiasis po susidūrimo trumpam stabteli, o tuomet toliau pasileidžia bėgti gatve. Anot skaitytojo, jis kitoje gatvės pusėje buvo palikęs transporto priemonę su įjungtu avariniu šviesos signalu.

„Policija nebuvo kviesta, tačiau kliudytas vyras automobilyje dar ilgokai pasėdėjo“, – sakė įvykio liudininkas.

Vaizdo įraše matyti, kad vyrą kliudęs automobilis dar kurį laiką pastovi vietoje, tuomet nuvažiuoja. 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos viršininkas Vigintas Lukošius portalui teigė, kad nufilmuota situacija vertinama vienareikšmiškai. 

„Pėsčiasis pažeidžia Kelių eismo taisykles, nes kirto gatvę neleistinoje vietoje. Jei per automobilio ir pėsčiojo susidūrimą, kažkuri pusė patyrė žalą, tai privalėjo pranešti skubios pagalbos telefonu, nes tokia situacija būtų vertinama kaip eismo įvykis“, – situaciją komentavo V. Lukošius.

Policijos atstovas patarė vairuotojams tokiais atvejais visuomet skambinti 112 ir pranešti apie įvykį kelyje, mat nukentėjus pėsčiajam, vairuotojo nepranešimas apie įvykį ir nuvažiavimas būtų vertinamas kaip pasišalinimas iš eismo įvykio vietos.

Gairės: avarija, skaitytojo naujiena, Tvirtovės alėja, nėjo per perėją, kliudė pėsčiąjį
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

liova

K Petrausko gtv narkomanas su ryskiai melynais dzinsais irgi iesko nuotykiu ant subines

Darbas internetu

Geriausias daarbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ..................>>>>>>>>> w­­w­­w.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m

jo

išlipus šikną atspardyt tokiam pėsčiajam, jau kartą teko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS