Vairuotojai perspėja: ties prekybos centru „Savas“ pasitinka spūstys | KaunoDiena.lt

VAIRUOTOJAI PERSPĖJA: TIES PREKYBOS CENTRU „SAVAS“ PASITINKA SPŪSTYS

  • 1

Feisbuke vairuotojai pradėjo dalytis informacija apie automobilių spūstį ties prekybos centru „Savas“. Eismas stringa dėl kelio remonto darbų.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ kaunietė Viktorija pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kaip darbininkai lopo duobę Kovo 11-osios gatvėje, netoli sankryžos su Savanoriu prospektu. Kaunietė nurodė, kad dėl ant kelio išrikiuotos darbininkų technikos, vieta tapo sunkiau pravažiuojama.

„Prieš „Savą“. Rinkitės antrą juostą, nes darosi kamštis nuo pat „Savo“ pradžios“, – pažymėjo ji.

Kiti vairuotojai patvirtino, kad Kovo 11-osios gatvėje dabar sunkiau pravažiuoti. Esant galimybei aptariama rinktis kitas gatves, nes kitu atveju kelionė gali užtrukti.

Pasak internautų, šioje vietoje eismas sudėtingesnis ne tik dėl atliekamų kelio darbų, bet ir dėl to, kad tvarkomas duobes turi apvažiuoti ir viešasis transportas. Tad taip dar sumažinama tikimybė spėti pravažiuoti pro žalią šviesoforo signalą, todėl gali darytis spūstys ir Partizanų bei Kovo 11-osios gatvių sankryžoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIS

BET KAIP ŠLYKŠČIAI ATRODO PATS PC ''SAVAS'' PASTATAS , VISAS APŠIKTAS BALANDŽIŲ , GRETA PASTATO BAISU EITI , NES BŪSI APDERGTAS , PAUKŠČIAI SUSILIPDĘ LIZDUS VISUR , KUR TIK ĮMANOMA , KĄ VEIKIA KAUNO M. SANEPIDEMINĖ STOTIS .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS