„Valstiečiai“ pristatė Kauno komandą | KaunoDiena.lt

„VALSTIEČIAI“ PRISTATĖ KAUNO KOMANDĄ

Į rinkimų sąrašą priėmę keletą nepartinės organizacijos „Vieningas Kaunas“ narių, taip pat į jį įrašę dabartinius parlamentarus, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai ketvirtadienį LVŽS frakcijos Seimo narių Kauno biure pristatė žurnalistams Kauno komandą Seimo rinkimuose mieste bei Kauno rajone ir svarbiausius rinkimų programos akcentus. Spaudos konferencijoje juos išvardinęs LVŽS partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis sakė, kad 2016-aisiais tarp kandidatų buvo žmonių, nesusijusių su „valstiečiais“. Kai kurie iš jų deklaravo LVŽS pripažįstamas vertybes, tačiau paskui paaiškėjo, jog taip teigdami gal apsimetė.

„Šiandien atsitiktinių žmonių mano sąraše nėra. Sąrašą reitingavo partijos taryba, atsižvelgdama į LVŽS narių nuomonę. Šiandien sąraše mažiau nepriklausančių partijai žmonių nei buvo prieš 4 metus. Tačiau kai kurie jų nebus Seime naujokai ir įrodė, kad dirba ne prasčiau kaip nariai“, – sakė R. Karbauskis.

Kaune vykusiame susitikime su žurnalistais dalyvavo LVŽS – valdančiosios partijos kandidatai – sveikatos apsaugos ministras prof. Aurelijus Veryga, Seimo nariai Audronė Jankuvienė, Aušra Papirtienė, Lauras Stacevičius, Gediminas Vasiliauskas, Kauno miesto savivaldybės tarybos narės Ligita Valalytė ir Karolina Žekaitė, sveikatos apsaugos ministro patarėjas Audrius Daunoravičius, UAB „Kauno autobusai“ darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Bronius Bučelis, kiti kandidatai. Kiekvienas jų savo ligšiolinius darbus išvardino pats.

Pažymėtina, jog bene ryškiausią šuolį LVŽS „daugiamandatininkų“ rinkimų sąraše nuo 2016-ųjų padarė buvusi žurnalistė, nepartinė kandidatė Centro-Žaliakalnio apygardoje A. Jankuvienė. Ankstesniuose Seimo rinkimuose ji sąraše buvo įrašyta 46-ąja šiemet vyksiančiuose rinkimuose daugiamandačiame LVŽS sąraše jos numeris – 28. Seime ji dirba metus, yra Audito komiteto ir Laisvės kovų ir valstybės istorinės atminties komisijos narė. ELTA primena, jog 2016-aisiais Kauno Centro-Žaliakalnio apygardoje iš 12 kandidatų pateko į antrą turą ir surinko 44 proc. balsų. Daugiamandačiame LVŽS sąraše pritrūko apie 80 reitingo balsų, kad patektų į Seimą.

GALERIJA

  • „Valstiečiai“ pristatė Kauno komandą
  • „Valstiečiai“ pristatė Kauno komandą
LVŽS Kauno skyriaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (86)

Beretininkei

Tu niekada nebalsavai už valstiečius, tu esi prisiekusioji landsbergyno pakalikė ir 2016 metais tu įsisiurbusi bučiavai Kubiliaus plikę.

Ž. Valstiečių Beretininkė

Užsieniečiams tai jie save vadina ŪKININKŲ farmers partija . Gėdijasi žodelio peasants---atseit neprestižinis , užuomina į mažą raštingumą ir siauresnį protelį . O aš jau gėdijuosi , kad 2016 už juosius balsavojau :((

jie niekuo nesiskiria nuo konservų-daro lygiai tą patį

liaudiesmenas taškas livejournal taškas com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS