Vienos pakuotės negana – druską miestiečiai perka vežimais? | KaunoDiena.lt

VIENOS PAKUOTĖS NEGANA – DRUSKĄ MIESTIEČIAI PERKA VEŽIMAIS?

Druskos psichozė nesiliauja – baltąjį auksą žmonės stumia vežimais, tačiau kur naudos, nežino.

Druskos paieškos maisto prekių parduotuvėse pastarosiomis dienomis priminė tikrą aukso karštinę ir tik darsyk paliudijo ne kartą girdėtą frazę, kad druska – baltasis auksas. Nuo lentynų žmonės šlavė ir tebešluoja visas pakuotes, palikdami stovėti tik stambią Himalajų druską, kurios pora šimtų gramų įkainoti 5–10 eurų. Informacija apie druskos likučius tarp miestiečių sklinda žaibišku greičiu. Antai, vienoje „ČIA MARKET“ parduotuvėje ketvirtadienio rytą išrikiuotos lentynoje gulėjo kelios dešimtys druskos pakuočių. Praėjus gerai valandai, jų neliko nė kvapo. Panaši situacija buvo ir kitose miesto parduotuvėse. Uždelsę tenkinosi kilogramu ar dviem, greitesni druską iš parduotuvių stūmė vežimais. Tokiu vaizdu savo feisbuko paskyroje pasidalino kaunietė, Seimo narė Audronė Jankuvienė.

„Linkiu paspringti ta druska“, – politikės žodžiai po nuotrauka sulaukė įvairių komentarų. Vieni smerkė A. Jankuvienę už netaktišką pasisakymą, tuo metu kiti spėliojo, kaip dešimtis kilogramų druskos realizuos ją įsigijęs miestietis – perparduos, marinuos mėsą ar barstys Kauno gatves. Tiesa, kai kuriems komentatoriams kilo abejonių – vežimas pirkėjo ar salės darbuotojo, pakuotes pasirengusio išdėlioti lentynose.

„Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė konkrečios situacijos negalėjo pakomentuoti, tik patvirtino, kad pastaruoju metu pastebimas gerokai išaugęs įvairių rūšių druskos populiarumas.

„Paprastai savo asortimente turime druskos iš skirtingų šalių tiekėjų, taip pat ir iš Ukrainos, tačiau šiuo metu ukrainietiškos druskos tiekimas yra sutrikęs. Kai kuriose parduotuvėse laikinai galėjo būti išpirkti druskos likučiai, tačiau dirbame su tiekėjais iš kitų šalių, kad galėtume kuo greičiau papildyti savo asortimentą“, – L. Skersytė ramino, kad druskos pakaks visiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (157)

Onė

Na rašė kad perka kaimiečiai....matyt jau prisipirko.....dabar perka miestiečiai...

Rūta

Kaip ir negėda,tokiu laiku net iš druskos daryti biznį,reikėtų stoties turguje Kaune pasidomėti policijos pareigūnams

Lordas

Tik Lietuvoje toks kiekis idiotu gali gyventi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS