Žiūrėkite, ką perkate: akcijiniame arbūze „Maximoje“ – kirmėlės | KaunoDiena.lt

ŽIŪRĖKITE, KĄ PERKATE: AKCIJINIAME ARBŪZE „MAXIMOJE“ – KIRMĖLĖS

Šeštadienį kauniečio apsipirkimą prekybos centre „Maxima“ apkartino itin nemalonus vaizdas. „Žiūrėkite, ką perkate, kad netektų į namus parsinešti kirmėlių“, – kitus įspėja ir vaizdo įrašu dalijasi Egidijus Drėzas.

Portalui kauno.diena.lt vyras pasakoja, kad Marijampolėje, Bažnyčios g. 38 esančiame prekybos centre lankėsi šeštadienio popietę, apie 12 val.

„Čia vadinasi arbūzai su priedais ir dar – su akcija...“, – užfiksuotą vaizdą komentavo pašnekovas.

Kaip matyti jame, vaisių skyriuje esančiame arbūze žiojėja skylė, o iš jos išlindusi kirmėlė. Egidijus teigia, kad akys užkliuvo tik už vieno vaisiaus, todėl, ar kituose situacija nebuvo panaši, pasakyti negalintis.

 

 

„Apsidairiau, ar šalia nėra parduotuvės salės darbuotojo, nes tikrai apie tai būčiau pasakęs. Kadangi jo nebuvo, vaizdą nufilmavau ir noriu įspėti kitus“, – į klausimą, ar apie šį radinį pranešė parduotuvės atstovams atsakė kaunietis.

Portalui kauno.diena.lt pavyko susisiekti su prekybos centro „Maxima“ atstovais, kurie, po žurnalistų pateiktos informacijos, ėmė aiškintis šį incidentą.

„Susisieksime su šios parduotuvės Marijampolėje vadovybe ir išsiaiškinsime. Daugiau pakomentuoti galėsime vėliau“, – apie 18 val. sakė prekybos centro atstovas spaudai Paulius Stonis.

Čia vadinasi arbūzai su priedais ir dar – su akcija...

Apie 20 val. sulaukėme detalesnio „Maximos“ atstovų komentaro, kuris, jų žodžiais kalbant, pateikiamas atlikus patikrinimą minėtame Marijampolės prekybos centre.

„Labai atsiprašome ir apgailestaujame dėl situacijos. Vaizdo įraše užfiksuotas vaisius nedelsiant pašalintas. Minėtoje parduotuvėje patikrinome visų kitų arbūzų kokybę, daugiau jokių neatitikimų neaptikome“, – rašoma atsiųstame laiške. 

Pasidomėjome, iš kurios šalies atkeliavo ši arbūzų partija. P. Stonis patikino, kad kilmės šalis – Graikija. 

„Tai išskirtinis atvejis, kuomet kirmėlės randamos būtent arbūze. Dar kartą atsiprašome kliento“, – sakė atstovas spaudai.

Susidūrus su nesklandumais ar kilus klausimams, pirkėjams „Maxima“ siūlo skambinti nemokama informacine linija 8 800 20050 (8-22 val.), rašyti el. paštu maxima@maxima.lt ar kreiptis į parduotuvių darbuotojus. 

Portalas primena, kad aptikus netinkamos kokybės prekes ar jas įsigijus galima kreiptis į VMVT inspektorius, kurie nedelsiant atlieka patikrinimus atitinkamose prekybos vietose. Į visus skundus yra reaguojama nedelsiant.

Visus nusiskundimus ir pastabas galima pateikti telefonu (8 5) 240 4361 arba elektroniniu paštu info@vmvt.lt.

Gairės: Maxima, kirlėmės, arbūzas, kirmėlės arbūze, prekybos centras, vaisius su kirmėle, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Anonimas

ir ko einat i tas Maximas patys kalti

pupa

Kas kaltas kad tokį pirkai kai ateis laikas ir pats sukirmysi

Asta

Tai va va.....tik neišsilavines ir gali tokiom nesamonėm užsiiminėti.Pasirodo ekstrasensai esat,deja turiu nuliūdinti nesu blondinė ir kur dirbu,tai jau tikrai ne jūsų reikalas .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS