„Akropolyje“ sučiuptas nigerietis turėjo hašišo | KaunoDiena.lt

„AKROPOLYJE“ SUČIUPTAS NIGERIETIS TURĖJO HAŠIŠO

  • 3

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ sulaikytas Nigerijos pilietis, turėjęs narkotikų, kurių įžūliai bandė atsikratyti. Jį demaskavo budrūs prekybos centro apsaugininkai, uoliai persekiojantys jų valdas pamėgusius narkomanus, 

31-erių nigerietis sukėlė "Akropolio" apsaugininkų įtarimą, kai kartu su dar penkiais asmenimis ėjo į tualetą. Tuo metu prekybos centro parduotuvės jau buvo užsidariusios. Veikė tik kino teatras bei dirbo kazino, boulingas ir lažybų punktai.

Vyrukus nuspręsta sustabdyti bei patikrinti jų kišenių turinį. Tai supratęs juodaodis pabandė kažką įdėti į kito vyro striukės gobtuvą. Paaiškėjo, kad bandyta atsikratyti maišeliu su rudos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai buvo hašišas. 

Netrukus paaiškėjo, kad neteisėtu disponavimu narkotikais įtariamas Nigerijos pilietis neturi ir leidimo gyventi Lietuvoje. Anksčiau turėtas laikinas leidimas jau pasibaigęs, nes nigerietis jau nebesimoko vienoje iš Kauno aukštųjų mokyklų. Ar jis jau baigė šias studijas, dėl ko buvo įsileistas į Lietuvą, ar buvo iš jų pašalintas, pavyzdžiui, dėl nepažangumo, dar tikslinama. 

Iki šiol šis Nigerijos pilietis Kauno teisėsaugininkams nebuvo žinomas. Jis tą patį vakarą uždarytas į policijos areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Straipsnio autorius tikras debilas

"Hasiso milteliai" :D :D :D man atrodo kad juos dar galim sniot arba tirbdyti ir i vena leistis :D :D reikejo darasyt jei jau suda sumastet rasyti

Anonimas

Faktiškai nuo žmogaus priklauso,man visiškai nesvarbu ką turėtų,nors ir nemokamai dalintų tokius dalykus ,neimčiau ir ne tik narkotikus bet , bet ką, iš nepažįstamų ar tai pažįstamų imti nieko negalima.

Integruojasi

vaikinas:))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS