Dėl avarijų prie Pilies – spūstys beveik visame miesto centre | KaunoDiena.lt

DĖL AVARIJŲ PRIE PILIES – SPŪSTYS BEVEIK VISAME MIESTO CENTRE

  • 8

Ketvirtadienį prasidėjus vakariniam pikui Kauno centrą sukaustė didžiulės spūstys. Paaiškėjo, kad dėl to kalti paprasti techniniai eismo įvykiai netoli Kauno pilies.

Šiek tiek po 17 val. į portalo kauno.diena.lt redakciją ėmė plūsti skaitytojų skambučiai dėl nusidriekusių automobilių spūsčių. Vieni minėjo, kad neįmanoma pravažiuoti Kęstučio g. ir J.Gruodžio g., taip pat užsikimšęs visas Karaliaus Mindaugo pr., Birštono gatvė, šv. Gertrūdos gatvė ir net įvažiavimai/išvažiavimai į Kauno rotušės aikštę.

„Kauno dienos“ nuotr.

Portalui susisiekus su Kauno policijos budėtoja ji patvirtino, kad neseniai gautas pranešimas apie eismo nelaimę Šauklių g. ir Šv. Gertrūdos g. sankirtoje. 

Pasak pareigūnų atstovės, šioje vietoje susidūrė dvi transporto priemonės – „Audi“ ir „Toyota“.

„Įvyko techninis eismo įvykis, žmonės nenukentėjo, tik vairuotojai nesutaria dėl kaltės. Į avarijos vietą atvykę pareigūnai padeda užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Kelias netrukus turėtų būti atlaisvintas“, – kitiems vairuotojams viltingas naujienas dėstė policijos atstovė.

Dar vienas techninis eismo įvykis užfiksuotas ir Kauno pilies žiede. Čia, pirminiais duomenimis, kelio nepasidalijo dvi transporto priemonės.

GALERIJA

  • Dėl avarijų prie Pilies – spūstys beveik visame miesto centre
  • Dėl avarijų prie Pilies – spūstys beveik visame miesto centre
  • Dėl avarijų prie Pilies – spūstys beveik visame miesto centre
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune", "Kauno dienos" skaitytojų nuotr.
Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija LT, didžiulės spūstys, spūstys miesto centre
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ten su Bme x6 ne tas, o TA. Įžuliai lindo išvažiavusi į priešpriešinę ir kirsdsma ištisinę juostą.

marius

Tai šiandien jau penktadienis kam tos pasenusios naujienos aktualios kauno diena pastoviai kažkokias senienas ilgiausiai neištrina turbūt nera kam dirbti

As

Tai va per tokius gudrus kaip tas su bmv matosi kat atvarė prieš eismą ir uzlindo. Tai kol tokius nuo-as toleruosim tai taip ir bus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS