Išpuolis Pravieniškėse: nuteistasis smogė pareigūnui į veidą | KaunoDiena.lt

IŠPUOLIS PRAVIENIŠKĖSE: NUTEISTASIS SMOGĖ PAREIGŪNUI Į VEIDĄ

  • 13

Ketvirtadienį Pravieniškių pataisos namų 3-iame sektoriuje nuteistasis smogė Saugumo valdymo pareigūnui į veidą, rašo delfi.lt. Tas pats nuteistasis panašiomis aplinkybėmis prieš kelis mėnesius buvo užpuolęs pareigūnę.

Pasibaigus pasivaikščiojimo laikui, vedant nuteistąjį iš kiemelio į gyvenamąją patalpą, šis be priežasties trenkė pareigūnui. Du smūgiai į veidą buvo stiprūs. 

Suteikus pirmąją medicinos pagalbą, pareigūnas buvo nuvežtas į gydymo įstaigą, o iš jos išleistas gydytis ambulatoriškai.

„Šis įvykis priminė, kad pareigūnų trūkumas – pavojinga tendencija. Ir šiuo atveju nuteistąjį turėtų lydėti du pareigūnai. Tačiau realybė kita, todėl ir grėsmės – auga. Pareigūną užpuolęs nuteistasis yra iš drausmės būrio. Pareigūną užpuola ne pirmą kartą. Manome, kad toks nuteistojo elgesys, byloja apie nepakankamas priemones, taikomas po incidentų ir nepakankamą drausmę bei kontrolę“, – delfi.lt sakė Lietuvos Respublikos ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinės sąjungos pirmininkas Kęstutis Pauliukas.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

to baimės akys

kuo nušauti? Zonoje pareigūnai šaunamų ginklų neturi. Klausimas ar bokštelyje turi kovinius, kaip sovietmečiu. Ar tik trauminius.

Pilietiškas

Mirties bausmė tokiam!

JAV rezidentas

O kodel nenusauna ,kaip suni nusikalteli? JAV kalejime nesivargina su tokiais !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS