Jonavos rajone kariuomenės sraigtasparnio ieškotas vaikas surastas | KaunoDiena.lt

JONAVOS RAJONE KARIUOMENĖS SRAIGTASPARNIO IEŠKOTAS VAIKAS SURASTAS

  • 7

Jonavos rajone trečiadienį kariuomenės sraigtasparnio ieškotas vaikas rastas gyvas, BNS informavo Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė.

Kaip teigia Kauno policija, vakar apie 22.20 val. į pareigūnus kreipėsi sunerimę artimieji dėl popiet išėjusio iš namų ir vis negrįžtančio dvylikamečio jonaviškio. Nedelsiant į pranešimą sureagavę policijos pareigūnai pradėjo intensyvius berniuko paieškos veiksmus.

Vykdant dingusio berniuko paiešką bendrauta su daugybe asmenų, siekiant gauti bet kokios naudingos informacijos, padėsiančios rasti vaiką. Tuo pat metu intensyvią paiešką vykdė kinologai su tarnybiniais šunimis. Kiti pareigūnai apžiūrėjo teritorijas, tikrindami aplinkinius kaimus bei apleistus pastatus. Į pagalbą apie 2 val. nakties taip pat buvo pasitelktas ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis, tačiau tuo metu dvylikamečio rasti vis dar nepavyko.

Šiandien ryte, apie 8.30 val., Jonavos rajone esančiame Šveicarijos kaime, toliau vykdydamos paieškos veiksmus, Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnės pastebėjo šalikele einantį vaiką. Pareigūnės pagal turimą informaciją, supratusios, kad tai tas pats ieškomas dvylikametis.

Ir rūbais, ir karšta arbata sušildytą vaiką, pareigūnai kartu su artimaisiais pristatė į gydymo įstaigą apžiūrai. Berniukas rastas gyvas ir sveikas, tik sušalęs – visą naktį jis teigė praleidęs apleistoje fermoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

as

nieko gero šeimoje, jei vaikas gavo pastabą mokykloje ir bėga iš namų net neapsirengęs..arba su vaiku kažkas ne taip -12m tai turėtų protaut ..kažkaip lengvai tie sraigtasparniai pradėjo kilt į orą ...lyg būtų vandeniu varomi..

nevaleiva

na, ir bjaurastis tas „vykdytojas"

Vykdant dulkinimo veiksmus, neįvyko atsistojimas

Kokie kvaili robotai rašo straipsnius, ar nuo raidžių skaičiaus algą gaunat? Juk galima parašyt "ieškant vaiko..."Ne, kurgi, vykdant berniuko paieškos veiksmus.....Dar su veksmų vykdymu sudalyvavo kinologai, ir suvykdė reksas uostymą, bet berniuko suradimas neįvyko, kadangi nepavyko užuosti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS