Kaunas išgyveno muštynių naktį: nukentėjo net 7 žmonės | KaunoDiena.lt

KAUNAS IŠGYVENO MUŠTYNIŲ NAKTĮ: NUKENTĖJO NET 7 ŽMONĖS

  • 6

Per tris šeštadienio nakties valandas Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojų pagalbos prireikė net septyniems sumuštiems asmenims.

Iškvietimai, pasipylę vidurnaktį ir trukę iki trijų nakties, registruoti visame mieste.

Žiauriausias išpuolis buvo įvykdytas Šančiuose – Panemunės policijos komisariato prieigose. Apie pusę dviejų nakties A.Juozapavičiaus prospekte buvo užpultas 34-erių metų Žaliakalnio gyventojas A.V. Nuo smūgio per galvą beisbolo lazda užpultasis prarado sąmonę, tačiau talžytas ja ir toliau. Galiausiai pradėtas badyti peiliu. Užpuolikams pasišalinus, jų aukos kūne suskaičiuota apie 20 durtinių žaizdų. Jų buvo ir galvoje, ir veide, ir krūtinėje, ir pilve, ir kojose. Į Kauno klinikas nelaimėlis pristatytas nukraujavęs, tačiau sąmoningas. Pirminiais duomenimis, gyvybiškai svarbiems organams nepakenkta.

Kitų asmenų, sumuštų Kaune naktį iš penktadienio į šeštadienį, amžius – nuo 20 iki 30 metų. Dauguma jų buvo neblaivūs.

„Greičiau penktadienis, negu priešpilnis“, - taip šią nieko gero nežadančią įžangą į savaitgalį šeštadienio ryte apibūdino Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties medikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

STT

Moskvs kapinese sestadienio nakty buvo ziaurios mustynes 400 ginkluotu vyruku dauze vienas kita beisbolo lazdomis ir saude 3 negyvi 20 suzalotu supjaustytu vyruku kovojusiu su kapiniu dartbininkais emigrantais.....atleido is darbo rajono policijos virsininka.. Kauno sanciu policija manomai miegojo arba bijo budeti nakty sanciu gatvese

o valdziagyviai su teisesmaukiniu mafija klausia

kodel negryzta emigrantai .... na kas nores gryzt y zombyna , lietuvoj nebeliko nuormaliu zmoniu , nuormalus evakuavosi , liko zombiai , iskrypeliai ,variugos aferiugos , teisesmauka uzsiimanti reketu , degradai ir degeneratai --kurie smaugia cia likusius senolius....

...

SANCIAI = KAIMAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS