Kaunietės mamą partrenkęs vairuotojas pabėgo: tokie idiotai turi būti nubausti | KaunoDiena.lt

KAUNIETĖS MAMĄ PARTRENKĘS VAIRUOTOJAS PABĖGO: TOKIE IDIOTAI TURI BŪTI NUBAUSTI

„Antradienį, 18.30 val.,  Vokiečių ir Mažeikių gatvių sankryžoje automobilis partrenkė mano mamą, o jo vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos. Mama atsipirko lūžusia ranka ir sudužusiu burokėlių stiklainiu“, – sako nukentėjusios kaunietės dukra Ieva ir prašo žmonių, mačiusių šią eismo nelaimę Žemuosiuose Šančiuose, pagalbos. 

Portalui kauno.diena.lt Ieva pasakojo, kad šiemet 66-ąjį gimtadienį švęsiančiai mamai per naktį ranka ištino, o ryte nuvykus pas medikus paaiškėjo, kad dešinė ranka lūžo. Moteriai buvo atidarytas nedarbingumo pažymėjimas.

„Vasario 16-ąją paminėjome taip, – sakė pašnekovė. –Mama pasakojo, kad važiuojančią mašiną ji praleido, tada ėjo per gatvę, o vairuotojas staigiai stabtelėjo ir pradėjo važiuoti atbuline eiga, nes pravažiavo įsukimą į A. Juozapavičiaus prospektą. Tad mama buvo partrenkta atbuline eiga važiuojančio automobilio pėsčiųjų perėjoje.“

Nukentėjusioji nespėjo įsižiūrėti į automobilį, tik pamena, kad jis buvo tamsios spalvos, galimai juodas. Kaip pasakojo dukra, automobilis nusuko link A. Juozapavičiaus prospekto ir sustojo laukti, kol užsidegs žalias šviesoforo signalas. Nukentėjusioji dar bandė pamatyti valstybinį mašinos numerį, tačiau užsidegus leidžiamam važiuoti šviesoforo signalui automobilis nuvažiavo ir numerio moteriai pamatyti nepavyko.

Netoli yra pradinė mokykla, ten vaikšto vaikai. Jei tokie idiotai nebus nubausti, kitą kartą gali būti partrenktas vaikas.

„Žmonės patarė atsukti vaizdo stebėjimo kameras, bet nežinau, ar tos įmonės kameros kabins tą vietą, – sakė Ieva. – Iš pradžių mama apie incidentą nesakė, apie tai, kad skauda ranką, ji man su broliu pranešė tik apie 21.30 - 22 val. Nežinau, ar mama bijojo, ar buvo ištikta šoko, bet iškart nepaskambino. Kai ryte pamatėme, kad ranka ištino ir mama patyrė rimtą traumą, apie įvykį pranešėme policijai. Būtų paskambinusi vakar anksčiau, būtume iškart kreipęsi į policiją. Juk palikti partrenktą žmogų gatvėje ir nesuteikti pagalbos yra rimtas nusikaltimas. Nereikia nei moralinės, nei finansinės kompensacijos, reikia tik teisingumo. Netoli yra pradinė mokykla, ten vaikšto vaikai. Jei tokie idiotai nebus nubausti, kitą kartą gali būti partrenktas vaikas.“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad trečiadienį, 11.15 val., buvo gautas pranešimas, kad vakar, apie 18.30 val., Vokiečių g. sankryžoje buvo kliudyta 1955 metais gimusi moteris. Tarnybos nebuvo informuotos, lauks pareigūnų namuose.

„Įvykus eismo įvykiui, pirmiausia patariame įsidėmėti transporto priemonę – bent jos markę, spalvą ar valstybinį numerį, vairuotoją. Esant bet kokiems neaiškumams ar esant sužalotam eismo dalyviui, būtinai reikia kviesti policiją ir apsaugoti eismo įvykio vietą, kol atvyks policijos pareigūnai“, – patarė Komunikacijos poskyrio vedėja O. Vaitkevičienė.

Nukentėjusios moters dukra Ieva prašo žmonių, mačiusių eismo įvykį ar turinčių kitos reikšmingos informacijos, kreiptis į policiją telefono numeriu 112 arba skambinti jai telefono numeriu 861278615.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Eglei Morkienei

O jeigu tai būtų ne kaunietės mama, tai tada galima traiškyti? Bent jau antraštę tai normalią reikėtų parašyti.

Sviesoforas

Galimai koks prigeres seimunas? Ne pirma karta.

U

Nu ir psichiskai neigalus cia sėdi ir rašinėja, nuo kada galima pėsčiųjų perėjoje manefruoti, debilu kompanija, kaip gerai, kad nemane partrenke ha ha, tai pasijuokim is zmogaus nelaimes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS