Kauno policija prašo pagalbos | KaunoDiena.lt

KAUNO POLICIJA PRAŠO PAGALBOS

  • 2

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje dėl rugpjūčio 1 dieną įvykdytos nusikalstamos veikos.

Pranešama, kad šeštadienį, rugpjūčio 1-ąją, apie 17 val. prie pastato S. Žukausko g. 3B, Kaune, viešoje vietoje, trys nepažįstami vyrai panaudojo fizinį smurtą prieš vyriškį ir iš įvykio vietos pasišalino. Dėl sužalojimų nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos.

Ikiteisminio tyrimo metu gauta duomenų, kad minėtą įvykį matė moteris ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą, tačiau moters asmenybė nenustatyta.

Pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius įvykį ar turinčius informacijos apie jį ir paskambinti tel.112 arba tyrėjai (8 37) 30 32 78.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

va taip

prisieme bobu tyreju,sedi bl per dienu dienas feisbukuose ir nieko neveikia o paskui jau PO menesio praso pagalbos...kad ir zinociu nieko nepasakyciau..tegub aria , gauna 700 euru sededamos ir pizes krapstydamos..

u

eilinį kart policijos gauja nieko nedirba , reikėjo dar po pusmečio parašyt prašymą , manau net vaizdo įrašų neturi iš rajono .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS