Kauno verslininkas: tas banditas mane pradėjo reketuoti | KaunoDiena.lt

KAUNO VERSLININKAS: TAS BANDITAS MANE PRADĖJO REKETUOTI

  • 27

Kauniečio verslo konsultacija baigėsi suniokotu ir apvogtu automobiliu bei grasinimais susidoroti. Vyras sako nesitikėjęs, kad susidūrimas su aferistais gali baigtis taip, jog jis negalės ramiai grįžti namo, nes kiekvieną dieną kyla baimė dėl saugumo, praneša LNK žinių tarnyba.

Kaunietis Arnoldas Kubiliūnas rodo mašiną arba tai, kas iš jos liko, kai čia pasidarbavo ilgapirščiai.

Vyras sako, kad automobilis buvo suniokotas šioje aikštelėje viduryje dienos.

Arnoldas 10 val. ryto išvažiuodamas automobilį matė sveiką, o grįžęs vakare pamatė, kas iš jo liko.

„Išdaužytas langas, jis yra dvigubo stiklo, todėl išdaužyti labai sunku. Išluptos lempos. Jas išimti neatidarius kapoto yra neįmanoma“, – pasakojo verslininkas.

Kaunietis mano, kad automobilį bandyta nuvaryti.

Vyras sako, kad viskas prasidėjo, kai jis pagal pažįstamo rekomendaciją kreipėsi į vieną žmogų konsultacijos dėl verslo.

„Paprašiau gero pažįstamo konsultacijos verslo klausimais, o jis mane suvedė, kaip vėliau paaiškėjo, su tokiu banditu-aferistu. Tas banditas mane pradėjo reketuoti“, – pasakojo verslininkas.

Nukentėjusysis apskaičiavo, kad jam padaryta 4 tūkstančių eurų žala.

Viskas vyko prieš dvi savaites. Dabar verslininkas jaučiasi nesaugus, negali grįžti į namus, kasnakt priverstas keisti gyvenamąją vietą, nes sulaukė grasinimų.

Pareigūnai dar yra gavę ir vyro pareiškimą dėl turto prievartavimo.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą, tačiau kol kas įtarimų niekam nepateikė.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Ta, kuri jaucia svetima geda pamaciusi sita zmogu...

Kaip jums, merginos, pilvukas pas kavalieriu? Net eina linguodamas :) FB nepraleidzia progos isimesti foto ant turniko lasinius pakabines, arba 45 laipsniu kampu nuo objektyvo i sali nusukes ir sukoncentraves rimta zvilgsni primeta plusanti gyme prie stakliu. Arba baseine ant gulto isdrebes storas kojas nagus demonstruoja... Kas del FB, tai maciau prasiretino draugu - tikriausiai uzsiima raganu medziokle. Krentu negyva is juoko... :D Gal pagaliau ateis suvokimas, kad zmones neakli aplinkui...

Oi cia tas

Mokykloj kampais lakste nuo bachuru nes malku prasileisdavo :D zinau sita veikeja nuo tada kai buvo mazas storas zioplys

Arnoldas - neeilinis fruktas (2 koment)

Svarbu Boss ir pakazucha. Mano akimis - arogantiskas dvasios ubagas... Ir dar ne taip seniai buvo FB imetes fotke prie garazu salia tamsios audi Q7 su prierasu "Banditiska romantika". Gavo ko norejo, tokia arogancija erzino daugeli, pagaliau kazkas nukeido ant zemes :) Taigi, Arnoladai, ar banditiskas gyvenimas tau vis dar kvepia romantika..? :)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS