Kraupaus radinio Kaune mįslė beveik įminta | KaunoDiena.lt

KRAUPAUS RADINIO KAUNE MĮSLĖ BEVEIK ĮMINTA

  • 2

Nustatytos abiejų vyrų, aptiktų gruodžio 31-osios popietę kraujo klanuose skendinčiame nerakintame Chemijos gatvės garaže su sužalotomis galvomis, asmenybės.

Vienas iš jų buvo nuo rugpjūčio vienoje Lietuvos įmonėje tolimųjų reisų vairuotojų dirbęs 40-metis Kazachstano pilietis, praradęs šį darbą dėl girtavimo.

Kaip šis svečias iš užsienio atsirado minėtame garaže, kuriame jo savininkas teigia išvakarėse leidęs laikinai prisiglausti tik savo pažįstamam – 49-erių metų benamiui rusui, turinčiam Lietuvos pilietybę, neaišku.

Tačiau peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus, konstatuota, kad be minėtų dviejų vyrų per tą laiką, kol buvo aptikti jų lavonai, į šį garažą užsuko tik pastaruosius aptikęs jo savininkas.

Į kraupaus radinio vietą iškviesti policijos pareigūnai šalia lavonų rado ir šešis tuščius degtinės butelius bei dar pilnų.

Preliminari šių vyrų mirties priežastis, ties kuria kol kas apsistojo palaikų skrodimą atlikę ekspertai, – atšalimas.

Tačiau, neatmetama, kad begirtaudami jie galėjo dėl kažko susipykti. Tokią prielaidą kelia vieno galvoje konstatuota kirstinė, kito – dvi muštinės žaizdos. Ar jos turėjo didesnės įtakos tragiškai baigčiai, ar per didelis išgerto alkoholio kiekis, ekspertai dar žada patikslinti.

Garažą, kuriame aptikti lavonai, netoliese su sugyventine gyvenantis jo savininkas buvo pavertęs lindyne. Neatmetama, kad dėl šios priežasties čia atsidūrė ir gruodžio 21-ąją pareiškimą išeiti iš darbo parašęs ir palikti motelį, kuriame buvo apgyvendintas darbdavio, turėjęs Kazachstano pilietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na

Bet kaip bedarbiai gyvena ir pilnu buteliu ir kruva tusciu,o cia viena buteli ir tai galvoji pirkti ar ne,na prisigere,pakalbejo apie politika,vienas kitam i galva,tada atsalo abu,visjas aisku

Nunu

Nu to tak viskas skverneliams aišku, susimušė ir atšalo...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS