Nigerietis smogė ir merginai, ir apsauginiui | KaunoDiena.lt

NIGERIETIS SMOGĖ IR MERGINAI, IR APSAUGINIUI

Įsiplieskęs konfliktas prieš kokteilių baro uždarymą baigėsi Nigerijos piliečio smūgiu merginai į veidą.

Tramdyti neblaivų juodaodį svečią praėjusio sekmadienio paryčiais suskubo baro "Basement" apsaugos darbuotojas. Tačiau jo likimas susiklostė panašiai kaip merginos. Įsiaudrinęs nigerietis mostelėjo ir apsaugos darbuotojui.

Kokteilių bare Vilniaus g. siautėjusiam nigeriečiui teks atsakyti dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Beje, kai kurių senamiesčio kavinių darbuotojai pasakojo pergudravę telefonu anglų kalba staliuko rezervacijos prašančius neva turistus. Paaiškėjo, kad dažniausiai tie užsakovai yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentai iš Jungtinių Arabų Emyratų.

Kavinių ar restoranų padavėjų dažnais užsakymais tokie klientai nekamuoja, tačiau prie gretimų staliukų sėdinčios merginos jų dėmesio nestokoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

taigi

o kokiu pagrindu vienas, kaip paaiskejo, dvilytis azerbaidzianietis atsitrenke i Lietuva? Kas dave leidima jam gyventi musu salyje ir del kokios retos profesijos? Transvestito?

taigi

kas bus, kai atsiras dar 700 afrikiečių? Jie gi "nelaimėliai", bėga iš tėvynės, kad kitur pasipinigautų ar dar blogiau, ne visi bėga nuo nelaimių, kiti varo, kad patektų į Europą. Čia juos globoja, jie naudojasi socialine parama ir, aišku, nieko nedirba. Kodėl jie nebėga į savo Afrikos šalis, pvz., PAR?, bet vis tiek veržiasi į Europą?

Įdomu

Kaip tie juodaodžiai atsiranda Kaune jau dabar?Po Centrą šlitinėja tikrai ne studentai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS