Laiminga paieškų atomazga: Kaune dingusios nepilnametės į namus grįžo sveikos, nors ir išsigandusios | KaunoDiena.lt

LAIMINGA PAIEŠKŲ ATOMAZGA: KAUNE DINGUSIOS NEPILNAMETĖS Į NAMUS GRĮŽO SVEIKOS, NORS IR IŠSIGANDUSIOS

Penktadienį Kauno policija pranešė, kad dvi ieškotos Kaune spalio 25-ąją dingusios nepilnametės atsirado – pačios sugrįžo į namus pas artimuosius.

„Panelės ryte grįžo sveikos, gyvos, išsigandusios, bet viskas gerai. Rūbai – nesuplyšę“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams penktadienį sakė vienos iš prieš kelias dienas dingusių keturiolikmečių tėtis Tomas.

Vyras pridūrė, kad spalio 29-osios rytą jo dukra sugrįžo pas močiutę, o kita ieškota nepilnametė – pas globėją.

„Močiutė paskambino man apie 8 val. ryto, pasakė, kad grįžo. Aš net nepatikėjau. Perskambinau ir paklausiau, ar tikrai ji man taip sakė. Tačiau išgirdęs porą žodžių iš dukros ir „atsiprašau“, supratau, kad tai – tikra“, – atviravo pašnekovas.

Pasiteiravus, ar jau spėjo dukros paklausti, kur juodvi su klasioke buvo, Tomas tarstelėjo dar nespėjęs, tačiau mergaitę jau parsivežė iš močiutės. Vyras neslėpė – keturiolikmetės kol kas neklausinėjo dar ir dėl to, kad ji nepatirtų dar didesnio streso.

„Nepasitaręs su specialistu, nenoriu nieko klausinėti. Kaip supratau iš pirminio dukros pasakojimo, jos su klasioke visas dienas tiesiog stovyklavo“, – turimomis žiniomis dalijosi nepilnametės tėtis.

„Kur, kaip ir kas – kol kas nieko nežinome. Vyksime į apklausą komisariate, kur apklaus abi mergaites. Tikimės sužinoti dingimo priežastį, nes ir patiems labai smalsu“, – sakė pašnekovas.

Nors mergaitės ir atsirado, tikrai taip nepaliksime – reikia išsiaiškinti priežastis, gal yra kažkas rimčiau...

Tomas pridūrė besitikintis, kad daugiau jam niekada neteks patirti dukros dingimo jausmo. „Mums labai svarbu išsiaiškinti visas aplinkybes. Žinote, kaip būna – galbūt vaikai kažkur vaikai įsivėlė. Norėsiu pasidalinti tuo, ką sužinosiu, bent jau su to rato žmonėmis, kurie padėjo ieškoti dingusių mergaičių ir turi savo vaikų, kad žinotų, į ką atkreipti dėmesį. Gal ir mes kažką pražiūrėjome. Nors mergaitės ir atsirado, tikrai taip nepaliksime – reikia išsiaiškinti priežastis, gal yra kažkas rimčiau...“ – svarstė vyras.

„Nuoširdžiai dėkoju ne tik Kauno, bet ir visos Lietuvos pareigūnams. Kauno pareigūnai žaibiškai, gal po pusantros valandos, kai buvo pranešta apie mergaičių dingimą, pradėjo jų ieškoti. Noriu padėkoti ir visiems žmonėms, kurie rinko ir dalijosi informacija“, – emocingai kalbėjo Tomas.

Pašnekovas neslepia – atsiradus dukrai jaučiasi taip lyg būtų laimėjęs didįjį prizą loterijoje. „Norime kuo greičiau susitvarkyti visą oficialią dalį ir tiesiog kartu su dukra smagiai praleisti laiką – kažkur nuvažiuoti, papietauti, kad kuo greičiau nuslūgtų stresas“, – sakė keturiolikmetės tėtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Kaunietis

Ačiū Dievui,svarbiausiai,kad rūbai nesuplyšę,ir klynai užsegti.

Aa

Uodegas pašalo ir gryzo išlepes jaunimelis, patrumpines namiškiams gyvenimą, o dabar šokinekit apie jas, abejoju kad pasimokino, bus ir kitų kartų.,ne tokios jau ir mažos, kad nemastytu.

kaunietis

Uždegite žvakute ant kapu artėjančiom vėlinėm.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS