Paranojos apimtas kaunietis peržengė visas ribas | KaunoDiena.lt

PARANOJOS APIMTAS KAUNIETIS PERŽENGĖ VISAS RIBAS

  • 15

Šiandien, apie 9 val. ryto, Kauno ugniagesiai gelbėtojai sulaukė pranešimo, kad vienas Taikos prospekto gyventojas, beskubėdamas į darbą ar kitais reikalais, paliko orkaitėje kepančią vištą. Ir dabar pergyvena, ar nesukels namuose gaisro. Paaiškėjus, dėl ko iš tikrųjų kviesta pagalba, jam gresia nemenka bauda.

Skambinusiojo nurodytu adresu nedelsiant išskubėjo ugniagesių gelbėtojų autocisterna ir policija. Atvykus manyta, kad suspėta laiku – jokio gaisro požymių nebuvo.

Bet dėl viso pikto paskambinus į nurodyto buto penktajame aukšte duris, už jų atsiliepė moteris, kuri pareiškė, kad nieko nekvietė, todėl nieko įsileisti neketinanti.

Po beveik penkias minutes trukusių įkalbinėjimų, ji galų gale specialiąsias tarnybas įsileido. Ir šios konstatavo, kad jokio pavojaus kilti gaisrui nėra. Po ko dar dėl viso pikto perskambino apie tai pranešusiajam – gal iš susijaudinimo šis nurodė ne tą adresą.

Skambinusiajam teko prisipažinti, kad jo pranešimo tikslas buvo kitas – tiesiog norėta sužinoti, ar žmona neįsileido kito vyro. O geresnio būdo, kaip tai patikrinti, nesugalvojo.

Ugniagesiai gelbėtojai bei policija taip pat netikrino, ar jų įsileisti nenorėjusi buto šeimininkė yra namuose viena. Kaip prieš tai susilaikė ir nuo jos buto durų laužimo.

Tačiau, šios sumaišties sukėlėjui gresia administracinio nusižengimo protokolas už melagingą specialiųjų tarnybų iškvietimą žinant, kad jų pagalba nereikalinga. Už tai numatyta bauda nuo 200 iki 2 000 eurų. Sprendimas bus priimtas, policijai baigus šio įvykio aplinkybių patikslinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

kam

kankintis su tokiu žmogumi, kuriuo tu nepasitiki? Yra dvi išeitys: pačiam kreiptis psichologinės pagalbos, arba ramiai, be isterijos išsiskirstyti

Dale

Ir vistiek moterys dar gyvena su tokiais idiotais ,vadiamais vyrais!!!

Barbė

Kaune yra nemažai beraziumių, kurie ir policiją kviečia be reikalo, šauna mintis kokia kvaila galvon ir skambina 112, o ta paskui terliojasi su prietranka. Bausti reikia , kad atšoktų visos fantazijos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS