Kaune namą remontavęs vyras: mane apgavo ir apvogė meistras (gal ir jūs nukentėjote?) | KaunoDiena.lt

KAUNE NAMĄ REMONTAVĘS VYRAS: MANE APGAVO IR APVOGĖ MEISTRAS (GAL IR JŪS NUKENTĖJOTE?)

  • 20

„Pirmą kartą per 15 metų darbo statybų srityje susidūriau su tokia situacija. Mane apgavo ir apvogė“, – skundėsi rangovu dirbantis Žilvinas.

Vyras nurodė, kad jį apsuko meistras, kurį pasamdė padėti remontuoti užsakovų namą Kaune. Jo patirti nuostoliai – 700 eurų.

„Noriu įspėti visus, kad nebūtų tokie naivūs kaip aš“, – sakė pašnekovas.

Meistras Donatas, kuris jo žiniomis yra jonaviškis, turėjo plytelėmis išklijuoti vonią ir virtuvę. Tačiau atlikęs pusę darbų dingo. Kartu su pinigais, sumokėtais avansu. „Įpusėjęs darbus paprašė į priekį sumokėti už visus likusius darbus. Aiškino, kad gimė vaikas ir labai reikia pinigų“, – pasakojo Žilvinas.

Noriu įspėti visus, kad nebūtų tokie naivūs kaip aš.

Sutarė, kad darbus baigs per savaitę, bet meistras net nepasirodė. Praėjo antra savaitė ir rangovui net nepavyko su juo susisiekti. „Darbai net nejudinti, o telefonas išjungtas“, – apibendrino Žilvinas.

Meistru Žilvinas pasitikėjo, nes tai nebuvo pirmas kartas, kai tenka kartu dirbti. Anksčiau jokių bėdų nekilo.

Apie savo situaciją Žilvinas parašė ir feisbuke. Atsiliepė ir daugiau nuo meistro nukentėjusių žmonių.

„Susirinko pinigus, ne iš manęs vieno, ir arba iškeliavo, arba pasislėpė“, – mano Žilvinas, turįs viltį, kad su policijos pagalba pavyks surasti sukčių – jo tapatybę išsiaiškinti padėjo internautai.

„Žinau ir vardą, ir pavardę, bet nenoriu skleisti, nes gal žmogus dar atsiras“, – tikėjosi pašnekovas. Jis viliasi, kad pavyks atgauti pinigus.

Su meistru nebuvo sudaręs sutarties, tačiau žinojo, kad šis dirba pagal patentą. „Mano klaida, kad nebuvau sudaręs sutarties, kad be jos padaviau pinigus. Juo pasitikėjau, ten nebuvo didelis darbelis – savaitės apimties“, – dėstė rangovas.

„Tas meistras taip ir nebeatsiliepė, o visą informaciją apie jį turiu, tai šiandien vakare feisbuke pasidalinsiu su visais įrašu ir ieškosiu daugiau žmonių, kurie nuo jo nukentėjo, ar liudininkų, kurie patvirtintų, kad jo veikla koordinuota į apgavystes dėl finansinės naudos. Tuomet rašysime rimtą pareiškimą policijai, ne tik paieškai dėl apklausos, ir ieškinį teismui“, – pirmadienį teigė Žilvinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

na yra dar bajeriukas

paprašo avano, pinigų medžiagoms ir dingsta, o papildomą telefono kortelę išmeta.

Nesvarbu

Taip būna tada,kai objektą paima tarpininkas,pats nedirba,randa meistrą,pigiai dirbanti. Tarpininkas paima pinigus ir neatsiskaito meistrui. Tada meistras,pamatęs,kad negaus pinigų,palieka neužbaigtas darbus. Net ant mažų objektų,butuose,yra tarpininkų. Taip yra

Algirdas

O pats tikrai šventas ,kas tau apie tai pasakė,gal apgavo,su melavo,aureolę priklijavo .O gal pamazgų gamyklėlė ant paties neužvirstų pagalvoti prieš rašant vertėtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS