Santykių drama Vilijampolėje: prieš psichologinį ugniagesių ginklą išskydo dar vienas smurtautojas | KaunoDiena.lt

SANTYKIŲ DRAMA VILIJAMPOLĖJE: PRIEŠ PSICHOLOGINĮ UGNIAGESIŲ GINKLĄ IŠSKYDO DAR VIENAS SMURTAUTOJAS

  • 1

Antradienio vakare Vilijampolės Pikulo gatvėje aidėjo ne tik specialiųjų tarnybų sirenos, bet ir ugniagesių gelbėtojų diskinio pjūklo, prieš kurį, kaip teigiama, neatsilaiko net ir aršiausi nusikaltėliai, „muzika“.

Toks buvo pranešimo į Bendrąjį pagalbos centrą, anot Kauno policijos atstovės, užregistruoto apie 21.10 val. – kad vyras smurtauja prieš moterį, finalas.

Kas apie tai pranešė – persigandę kiti namiškiai ar silpnesnių nervų kaimynai – neaišku.

Atskubėjus policijai, niekas jos nurodytu adresu vidun neįsileido, dėl ko tradiciškai tokiais atvejais pagalbon kviesti ugniagesiai gelbėtojai.

Šių suvestinėse apie antradienio iškvietimus pranešama, kad ir šį kartą užteko tik įjungti diskinį pjūklą ir durys, už kurių vyko smurto scena, atsidarė.

Tiesa, jas šį kartą atvėrė moteris, panašu ta, kuriai į pagalbą skubėjo specialiosios tarnybos.

Neaišku ir iš kokios slėptuvės teko traukti patį smurtautoją. Tačiau, pasak Kauno policijos atstovės, įvertinus situaciją, jam įteiktas smurto artimoje aplinkoje orderis, įpareigojantis artimiausias penkiolika dienų ne tik išsikelti iš gyvenamosios vietos, bet ir neieškoti jokio kontakto su nukentėjusiąja.

Akcentuojama, kad ir 41-erių smurtautojas, ir jo 43-ejų auka buvo blaivūs. Ir šį kartą moteris, kuriai buvo iškilusi grėsmė patirti fizinį smurtą, nenukentėjo, dėl ko net nepradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau, įvertinus, kad tai – jau ne pirmas panašus iškvietimas į šios poros namus, pareigūnai ir išsitraukė minėtą smurto artimoje aplinkoje orderį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kokių turite įrodymų, kad smurtavo

Išskyrus bobos kliedesius?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS